Nez' kāpēc man rodas asociācijas ar Rīgas nosaukumu uz robežas.....liksim sirsniņu, puķīti vai vēl kaut ko, vai tomēr atstāsim- Rīga - tikai te ir Ziluka....MĀRIS wrote:Viky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos LoraHa- ha!!! Izsmīdināji!
Bet ja nopietni, tad šī manā dzīvē ir pirmā reize, kad es par kaut ko aģitēju. Un varbūt pat ne tik daudz šeit, forumā, jo Jūs jau paši ziniet pareizo vārdiņu /Zīļuka/, bet arī savā apkārtnē- visiem, kam ir internets.
Suņiem jāstaigā pa zemi! Lai lido putni! ZĪĻUKA!
Diskusijas
Re: Diskusijas
Man Lora saistās ar Edgara Liepiņa dziedāšanuViky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora
Nu jau Zīļuka pacēlās uz 2. vietu

Es nevaru saprast, kāds gan jau zinās labāk - Balsojuma līderi ir numurēti pēc kārtas, vai augstāk ir tas, kam stabiņš garāks? 

- Ligzdas gariņš
super,Vērotāj,tu esi vienreizīga aģitātore
/laikam trūkst tik Uģa Bergmaņa - mazie ērgļi/baidos ka būs vien jāsēd zaļā pļavā pie ugunskura/jo nevienā telpā beigās nesatilpsim,man patiktos arī tāds variants/ 

- Ligzdas gariņš
spriežot pēc tā ka viņi pārvietojas,tad pēdējais/kam knābis garāks/Prizhs wrote:Es nevaru saprast, kāds gan jau zinās labāk - Balsojuma līderi ir numurēti pēc kārtas, vai augstāk ir tas, kam stabiņš garāks?

Nu jau Zīļuka pirmajā vietā
Jācenšas noturēt šī pozīcija.

Jācenšas noturēt šī pozīcija.
Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Nobalsoju par Zīļuka!!! Ka gan citādi! 

Zīļuka!
x11 (ir tāda laba vieta - bibliotēka, kur daudz datoru)
Bitite wrote:Zīļuka!

Ir jauki , ja cilvēki balso ar pārliecību par vārdu, kas ir gan skanīgs, gan veiksmīgs ......
Rūpīgi izlasīju noteikumus par nevēlamajiem vārdiem, to skaitā sadomājumiem ! Vai mums nesanāks tā, ka Z i l u k a ir sadomāts vārds un tad vinnē otrais sarakstā, pašlaik L o r a.....oh ,Lora, o Lora , mon amūr, dziedi citu dūr.... 

Last edited by Hildina on 21 Jul 2015 14:43, edited 2 times in total.
Stārķenītes vārdiņdošanas pasākums man atgādināja multenīti ...
Kak mi lodku nazavjom - tak ona ir paplivjot
Labi, lai iet Zīļuka! Cerams, ka neskatoties uz pazaudētajām mīkstinājum un garumzīmēm, viņai veiksies tikpat labi, kā kapteinim Gudrimelim...vai kā nu viņu tur pareizi latviešu mēlē sauca 

Kak mi lodku nazavjom - tak ona ir paplivjot

laba doma, jāvirza divi vārdi!Hildiņa wrote: un tad vinnē otrais sarakstā

Jāparedz atkāpšanās variantsMade wrote:laba doma, jāvirza divi vārdi!Hildiņa wrote: un tad vinnē otrais sarakstā

Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika."
Bet -sargies pats, un Dievs tevi sargās, Vai arī -dubults neplīst, paaģitēšu arī par Madi!

Bet -sargies pats, un Dievs tevi sargās, Vai arī -dubults neplīst, paaģitēšu arī par Madi!

Last edited by MĀRIS on 21 Jul 2015 14:55, edited 2 times in total.
Paskatījos arī ceļabiedres. Tā gribas visām novēlēt laimīgu lidojumu, atgriešanos un ligzdošanu!!!!!! Iedomājos, ka visas piecas atgriežas!!!!!!
Māri, viņi nevar tik zibenīgi apstiprināt. Madara uzreiz pēc īsziņas bija sarakstā. Augstākais, kas iespējams, ka ir programma ar pārbaudi un arī saraksts ar nevēlamajiem vārdiem, ko dators ātri salīdzina.
Māri, viņi nevar tik zibenīgi apstiprināt. Madara uzreiz pēc īsziņas bija sarakstā. Augstākais, kas iespējams, ka ir programma ar pārbaudi un arī saraksts ar nevēlamajiem vārdiem, ko dators ātri salīdzina.
Pievienojos laba vēlējumiem !!!Made wrote:Paskatījos arī ceļabiedres. Tā gribas visām novēlēt laimīgu lidojumu, atgriešanos un ligzdošanu!!!!!! Iedomājos, ka visas piecas atgriežas!!!!!!

Tikko pievienoju Vecumnieku meiteinei vārdu Dite, tas notika zibenīgi, līdz ar to domaju, ka vārdus pievieno sistēma nevis izvērtē cilvēks. Ka tiešām nesanāk, ka mūsu Zīļuķu (Ziluku) izšvimpē. Pagaidām par mūsējo neesmu balsojusi, pagaidīšu...., bet vispār es kā vairākums esmu gatava balsot par Ziluku, lai gan sirdij tuvi man ir arī Milda un Bille.MĀRIS wrote:Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika."![]()
Nobalsoju par pārējām meitenēm - Dzelme, Nora, Stella, Dite.
Re ku, te ir vēl rakstīts tā:
Ja pazudīs pēc "īsa" laika, tad būs skaidrs.6. Vārdus, kuri īslaicīgi parādās sarakstā, bet pēc tam pazūd, organizatori neatzīst par pieņemamiem, lūdz tos neiesniegt atkārtoti un par tiem nebalsot!
Man jau arī gribas Billi - vienalga kurai, bet balsoju par Mildu un Billi mūsējai meitenei, jo no viena datora var tikai 2-reiz vienai nobalsotJamsis wrote:Tikko pievienoju Vecumnieku meiteinei vārdu Dite, tas notika zibenīgi, līdz ar to domaju, ka vārdus pievieno sistēma nevis izvērtē cilvēks. Ka tiešām nesanāk, ka mūsu Zīļuķu (Ziluku) izšvimpē. Pagaidām par mūsējo neesmu balsojusi, pagaidīšu...., bet vispār es kā vairākums esmu gatava balsot par Ziluku, lai gan sirdij tuvi man ir arī Milda un Bille.MĀRIS wrote:Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika."![]()
Nobalsoju par pārējām meitenēm - Dzelme, Nora, Stella, Dite.