Diskusijas

Locked
Hildina

Re: Diskusijas

Post by Hildina »

MĀRIS wrote:
Viky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora :D
:lol: Ha- ha!!! Izsmīdināji! :lol: Bet ja nopietni, tad šī manā dzīvē ir pirmā reize, kad es par kaut ko aģitēju. Un varbūt pat ne tik daudz šeit, forumā, jo Jūs jau paši ziniet pareizo vārdiņu /Zīļuka/, bet arī savā apkārtnē- visiem, kam ir internets. :P
Suņiem jāstaigā pa zemi! Lai lido putni! ZĪĻUKA!
Nez' kāpēc man rodas asociācijas ar Rīgas nosaukumu uz robežas.....liksim sirsniņu, puķīti vai vēl kaut ko, vai tomēr atstāsim- Rīga - tikai te ir Ziluka....
Hildina

Post by Hildina »

Viky wrote:Lora notiekti nevar atstāt! Tas ir suņu vārds. Mums laukos Lora :D

Nu jau Zīļuka pacēlās uz 2. vietu :)
Man Lora saistās ar Edgara Liepiņa dziedāšanu :lol:
Prizhs

Post by Prizhs »

Es nevaru saprast, kāds gan jau zinās labāk - Balsojuma līderi ir numurēti pēc kārtas, vai augstāk ir tas, kam stabiņš garāks? :)
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

super,Vērotāj,tu esi vienreizīga aģitātore 8-) /laikam trūkst tik Uģa Bergmaņa - mazie ērgļi/baidos ka būs vien jāsēd zaļā pļavā pie ugunskura/jo nevienā telpā beigās nesatilpsim,man patiktos arī tāds variants/ ;)
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

Prizhs wrote:Es nevaru saprast, kāds gan jau zinās labāk - Balsojuma līderi ir numurēti pēc kārtas, vai augstāk ir tas, kam stabiņš garāks? :)
spriežot pēc tā ka viņi pārvietojas,tad pēdējais/kam knābis garāks/ :D
Viky

Post by Viky »

Nu jau Zīļuka pirmajā vietā :)
Jācenšas noturēt šī pozīcija.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! Zīļuka! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Cīrulīte

Post by Cīrulīte »

Nobalsoju par Zīļuka!!! Ka gan citādi! :D
Bitite

Post by Bitite »

Zīļuka!
x11 (ir tāda laba vieta - bibliotēka, kur daudz datoru)
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Bitite wrote:Zīļuka!
x11 (ir tāda laba vieta - bibliotēka, kur daudz datoru)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Hildina

Post by Hildina »

Ir jauki , ja cilvēki balso ar pārliecību par vārdu, kas ir gan skanīgs, gan veiksmīgs ...... :?: Rūpīgi izlasīju noteikumus par nevēlamajiem vārdiem, to skaitā sadomājumiem ! Vai mums nesanāks tā, ka Z i l u k a ir sadomāts vārds un tad vinnē otrais sarakstā, pašlaik L o r a.....oh ,Lora, o Lora , mon amūr, dziedi citu dūr.... :lol:
Last edited by Hildina on 21 Jul 2015 14:43, edited 2 times in total.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Stārķenītes vārdiņdošanas pasākums man atgādināja multenīti ...
Kak mi lodku nazavjom - tak ona ir paplivjot :D Labi, lai iet Zīļuka! Cerams, ka neskatoties uz pazaudētajām mīkstinājum un garumzīmēm, viņai veiksies tikpat labi, kā kapteinim Gudrimelim...vai kā nu viņu tur pareizi latviešu mēlē sauca :)
Image
Made

Post by Made »

Hildiņa wrote: un tad vinnē otrais sarakstā
laba doma, jāvirza divi vārdi! :idea:
Hildina

Post by Hildina »

Made wrote:
Hildiņa wrote: un tad vinnē otrais sarakstā
laba doma, jāvirza divi vārdi! :idea:
Jāparedz atkāpšanās variants :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika." :P
Bet -sargies pats, un Dievs tevi sargās, Vai arī -dubults neplīst, paaģitēšu arī par Madi! :P
Last edited by MĀRIS on 21 Jul 2015 14:55, edited 2 times in total.
Made

Post by Made »

Paskatījos arī ceļabiedres. Tā gribas visām novēlēt laimīgu lidojumu, atgriešanos un ligzdošanu!!!!!! Iedomājos, ka visas piecas atgriežas!!!!!!

Māri, viņi nevar tik zibenīgi apstiprināt. Madara uzreiz pēc īsziņas bija sarakstā. Augstākais, kas iespējams, ka ir programma ar pārbaudi un arī saraksts ar nevēlamajiem vārdiem, ko dators ātri salīdzina.
Hildina

Post by Hildina »

Made wrote:Paskatījos arī ceļabiedres. Tā gribas visām novēlēt laimīgu lidojumu, atgriešanos un ligzdošanu!!!!!! Iedomājos, ka visas piecas atgriežas!!!!!!

Māri, viņi nevar tik zibenīgi apstiprināt. Madara uzreiz pēc īsziņas bija sarakstā. Augstākais, kas iespējams, ka ir programma ar pārbaudi un arī saraksts ar nevēlamajiem vārdiem, ko dators ātri salīdzina.
Pievienojos laba vēlējumiem !!! :D
Jamsis

Post by Jamsis »

MĀRIS wrote:Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika." :P
Bet -sargies pats, un Dievs tevi sargās, Vai arī -dubults neplīst, paaģitēšu arī par Madi! :P
Tikko pievienoju Vecumnieku meiteinei vārdu Dite, tas notika zibenīgi, līdz ar to domaju, ka vārdus pievieno sistēma nevis izvērtē cilvēks. Ka tiešām nesanāk, ka mūsu Zīļuķu (Ziluku) izšvimpē. Pagaidām par mūsējo neesmu balsojusi, pagaidīšu...., bet vispār es kā vairākums esmu gatava balsot par Ziluku, lai gan sirdij tuvi man ir arī Milda un Bille.
Nobalsoju par pārējām meitenēm - Dzelme, Nora, Stella, Dite.
Made

Post by Made »

Re ku, te ir vēl rakstīts tā:
6. Vārdus, kuri īslaicīgi parādās sarakstā, bet pēc tam pazūd, organizatori neatzīst par pieņemamiem, lūdz tos neiesniegt atkārtoti un par tiem nebalsot!
Ja pazudīs pēc "īsa" laika, tad būs skaidrs.
Hildina

Post by Hildina »

Jamsis wrote:
MĀRIS wrote:Citāts no noteikumiem: "Tev ir iespēja balsot par jau esošu vai dot savu vārdu. Jūsu piedāvātos vārdus, pirms iekļaušanas sarakstā apstiprinās organizatori. Atgādinam, ka visi pieci stārķi ir meitenes un neviens nav puika." :P
Tikko pievienoju Vecumnieku meiteinei vārdu Dite, tas notika zibenīgi, līdz ar to domaju, ka vārdus pievieno sistēma nevis izvērtē cilvēks. Ka tiešām nesanāk, ka mūsu Zīļuķu (Ziluku) izšvimpē. Pagaidām par mūsējo neesmu balsojusi, pagaidīšu...., bet vispār es kā vairākums esmu gatava balsot par Ziluku, lai gan sirdij tuvi man ir arī Milda un Bille.
Nobalsoju par pārējām meitenēm - Dzelme, Nora, Stella, Dite.
Man jau arī gribas Billi - vienalga kurai, bet balsoju par Mildu un Billi mūsējai meitenei, jo no viena datora var tikai 2-reiz vienai nobalsot
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”