Zolina wrote:16:56 vecāks, pabaroja un uzlaidās uz paneļa zara.

Zolina wrote:16:56 vecāks, pabaroja un uzlaidās uz paneļa zara.
Es vispār brīnos par šo absurdo situāciju! DDT darbības rezultātā putnam noārdās aknas, un viņš iet bojā. Putns šo vielu saņem no zivīm, kas noķertas šeit, mūsu ūdeņos. Tad jau paceļas jautājums, vai es maz drīkstu ēst tās zivis, ko noķeru! Kāda ticamība, ka es neaiziešu to pašu ceļu, ko putns, jo es zivis patērēju pārtikā patiešām daudz?!Vērotāja wrote:Šorīt skatījos šo interviju Rīta Panorāmā.
Manuprāt pareizi, ka komunikācija ir pagriezta no tikai stārķiem uz to, ka apdraudējums ir arī cilvēkiem (kas atbilst patiesībai).
Tas vieš kaut kādu cerību, ka problēmas risinājums izkustēsies no vietas.
Jābalso par Madi - mūsu Madei par goduJamsis wrote:Nupat LNT ziņās informēja, ka jādod vārdi stārķenītēm , jāiet skatīties uz goris.lv
To skaitā ir laikam arī mūsu Zīļuka, bet viņas vārdiņš neatbilst nosacīkumiem ......
http://www.goris.lv/Jaunjelgavas_novads
Jābūt vismaz 4 burtiem un bez garumzīmēm un mīkstinājumiemMĀRIS wrote:A kāpēc ne "Zilite"? Šā vai tā pie mums Latvijā sauks un skanēs kā "Zīlīte"?![]()
Piekrītu arī par "Madi"!
Ne vārdiņā "Made", ne "Zilite" nav nedz mīkstinājuma, nedz garumzīmes, un ir četri burti.Hildiņa wrote: Jābūt vismaz 4 burtiem un bez garumzīmēm un mīkstinājumiem
Es pieļauju, ka es pārāk satraucos par lielajām upēm- Ventu ,Daugavu...! Tur dusts varētu nonākt jau spēcīgi atšķaidījies, ļoti vājā koncentrācijā. Bet stārķis barojas ar vardēm, mazām zivtiņām, kas dzīvo arī grāvjos. Un tur jau tā ir mikro ekoloģiskā katastrofa. Ne jau par velti Viņš pieminēja Skrīverus, Ainažus. Tam ir kaut kāds pamats, un es saku paldies Dievam, ka es dzīvoju Kuldīgā, nevis Ainažu vai Skrīveru apkārtnē, jo tad es nezinātu ko darīt! Lai gan kāda garantija...!roosaluristaja wrote: Nu nez, es, protams, neesmu eksperts, bet man kaut kā neticas, ka pa visu Latviju ir saraktas DDT mucas, kas nu noārdās un piesārņo vidi. Manuprāt tie tomēr varētu būt kaut kādi atsevišķi gadījumi, nevis masveidīga lieta.