Vērotāja wrote: Man tas liekas tik nožēlojami, ka pat klabināt burtus viņu dēļ negribās.

Vērotāja wrote:Man ir lieliski jaunumi!![]()
![]()
![]()
Nupat saņēmu apstiprinājumu no Jāņa Ķuzes, ka viņš pagodinās ar savu klātbūtni mūsu pasākumu.
Bet ir vēl lieliskākas ziņas, būs arī Jānis Rudzītis (zivjērgļi) un, iespējams, Māris Strazds ( melnie stārķi), Jānis Reihmanis (dumpji).
Būs prezentācija![]()
Esmu ļoti, ļoti priecīga
Tieši tā es arī to domāju! Un paldies Tev par to, ka uzzinājām par to rakstu. Un gan jau "rakstnieki" uzzin arī mūsu reakciju.
Sveiki!Vērotāja wrote:Man ir lieliski jaunumi!![]()
![]()
![]()
Nupat saņēmu apstiprinājumu no Jāņa Ķuzes, ka viņš pagodinās ar savu klātbūtni mūsu pasākumu.
Bet ar to labās ziņas nebeidzas - būs arī Jānis Rudzītis un, iespējams, Māris Strazds ( melnie stārķi), Jānis Reihmanis (dumpji).
Būs prezentācija![]()
Esmu ļoti, ļoti priecīga
Priekssss!!!MĀRIS wrote:Nu jau tusam ir tāāāāāāāds segums!
To suņuku ievietoja Murkjelis! Bingo! Cerams, ka viņi tā nedarīsies visu laiku, kā Murkjeļa sunīši.Hildiņa wrote:Tas suņuks, kuru te ievietoja Jamsis ,pēcāk ar savu dubultnieku skrien un hm-hm-hm - tā bija zīme, ka viesu namā ieradīsies šīs sugas pārstāvji !![]()
Tad jau kabatas formāts....Bingo wrote:nea, būs citas šķirnes, lai nu paliek pārsteigums...
Piedod , Murkjeli - kļūdījos !MĀRIS wrote:To suņuku ievietoja Murkjelis! Bingo! Cerams, ka viņi tā nedarīsies visu laiku, kā Murkjeļa sunīši.Hildiņa wrote:Tas suņuks, kuru te ievietoja Jamsis ,pēcāk ar savu dubultnieku skrien un hm-hm-hm - tā bija zīme, ka viesu namā ieradīsies šīs sugas pārstāvji !![]()
Ak... te takš viss ir kopējaisHildiņa wrote:Piedod , Murkjeli - kļūdījos !MĀRIS wrote:To suņuku ievietoja Murkjelis! Bingo! Cerams, ka viņi tā nedarīsies visu laiku, kā Murkjeļa sunīši.Hildiņa wrote:Tas suņuks, kuru te ievietoja Jamsis ,pēcāk ar savu dubultnieku skrien un hm-hm-hm - tā bija zīme, ka viesu namā ieradīsies šīs sugas pārstāvji !![]()