Cik smieklīgs mūsu mazais briesmonītisZolina wrote:Nu šis jau ir smieklīgi, viņš kad lido un sirenē
un ja vēl nesanāk piezemēties, nepareizi uzņemts augstums...
eh, Durbert, Durbert...

Cik smieklīgs mūsu mazais briesmonītisZolina wrote:Nu šis jau ir smieklīgi, viņš kad lido un sirenē
un ja vēl nesanāk piezemēties, nepareizi uzņemts augstums...
eh, Durbert, Durbert...
Ragana neparastā wrote:Raganiņa Jums ziņo.
Pārlidoju pāri tā pa diognāli pēdējām 100 lapām.
Kas tad bez tā,kas ir Durberts viņš vēl ir?
Un viņš izrādās vēl ir-Mazais Šausmonis,Mazais Bļauka,Ērgļu Jauneklis,Mūsu Acuraugs,šad tad arī Nelaimes Čupiņa un Putniņš.Gadās,ka Pīkstulis un Bļauka,izrādās vēl arī Bebelis. Tad no citas sērijas-Ercens,Mazais Spiegoņa,Mazais Princis,Pūķis Baisulis,Tālavas Kviecējs un Tālavas Taurētājs,arī Durbes taurētājs.Tad vēl-Lielulis Durbertiņš,Nešpetnelis,Niknulis,Misters,Mazais Tusētājs,Mazais Panks,Šefs un Pūķis.
Un tagad par to-ko tad viņš dara?
Bet dara viņš lūk ko-treļļo,spiedz,pogo,sirenē,planē kā torpēda,vapsē iekšā zivi,pīkst,bļaustās,kviec.
Tad izdarās vēl tā-kānu pīkst,ielec ligzdā,snauduļo dušā,rok un urbina bedres,brēc un gala rezultātā izplēš spalvu mammai.
Nu vai nav Unikums?
var izlikt bilžukus/zivis taču praktiski visās ligzdās ir galvenie figuranti,tāpēc tik ieteicu/Ragana neparastā wrote:Meitenes nesaprotu-no kādām reņģēm izlikt pateicību?Tā reāli un tad nofočēt vai kā?Es par visa veida pateicībām protams.
Pateicībai piekrītu! Jebkurai - reāli realizējamai, jo kā jau esmu visu laiku teicis- ABORIGĒNS!Ragana neparastā wrote:Meitenes nesaprotu-no kādām reņģēm izlikt pateicību?Tā reāli un tad nofočēt vai kā?Es par visa veida pateicībām protams.
Sveicinata, Katje 1Katje1 wrote:Labdien, visiem!
Gribēju pateikties visiem forumiešiem, kuri visu šo mēnešu garumā dalījās savos iespaidos, emocijās, novērojumos - mācīja mūs un izglītoja par šo skaisto putnu dzīvi. Durberts ir kļuvis par mūsu ģimenes mīluli un droši varu teikt, ka pat kaut kādā mērā ir izmainījis mūsu dzīves ritmu un skatījumu uz to . Durberts ir licis par daudzām lietām aizdomāties, ko mēs kā cilvēki izdarām un darām dabai un tieši vai netieši arī paši sev. Durbes un Roberta gaitām mana mamma seko līdz, jau pirms olu izdēšanas ligzdā un dēļ šiem putniem izdzērusi ne vienu vien baldriāna pudelīti. Ar saviem iespaidiem daloties gala rezultātā aplipināja arī mūs un es savukārt vēl kādu bariņu sekotājuLiels prieks ka šis putns ir izaudzis, jau faktiski par lielu ērgli un godam izturējis visus pārbaudījumu, kas viņam līdz šim ir bijuši. Ļoti ceru, ka mēs par Durbertu vēl dzirdēsim un iespējams kaut kad kādreiz varēsim redzēt, cik viņš ir patiesībā labs tēvs, jo Roberts būs viņam iemācījis kā tādam ir jābūt. Vai tieši otrādi redzēsim Durbertu kā mammu kas pacietīgi uzklausa savu pūķēnu spiegšanu un pēc tam atlaiž tos plašajā pasaulē.
Lūdzu piedodiet, ka man sanāca tik gariun cerams Vērotāja un Jūs pārējie nedusmosieties, ka šo vēstījumu neieliku diskusiju sadaļā.
Nobeigumā gribēju jautāt vai ziedojumu, kas domāts pētniecības nolūkos izvietoto interneta tiešraides kameru nodrošināšanai var nosūtīt tieši speciāli jūras ērgļu turpmākajam projektam?
Pag, kad ieraudzīs kādu no vecākiem, tad gan tūlīt ieslēgs sirēnu!Hildiņa wrote:Durberts piekopj jaunu taktiku - mēmo