🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Jautājums zinātājiem. Līdz kādam vecumam Durberts varētu šitā spiegt? Lielie ērģļi nespiedz, bet viņš ..... 

Šis nav zēns:) Šitā uzvedās tikai jaunkundzes. Un arī pēc auguma izskatās pēc DurbertīnesMĀRIS wrote:Izskatās, ka zēns patiešām bijis badā, ja jau šitādu karpu vienā piegājienā! Bet Durbītei gan ir bijāšana no "mazā pūķa"- izsprāga no ligzdas vienā setā!

Nu tad būs meitene ar raksturuarda wrote:Šis nav zēns:) Šitā uzvedās tikai jaunkundzes. Un arī pēc auguma izskatās pēc DurbertīnesMĀRIS wrote:Izskatās, ka zēns patiešām bijis badā, ja jau šitādu karpu vienā piegājienā! Bet Durbītei gan ir bijāšana no "mazā pūķa"- izsprāga no ligzdas vienā setā!

Last edited by Ģeogrāfs on 14 Jul 2015 10:20, edited 3 times in total.
Ģeogrāf , nekļūdās tas , kas neko nedara ! Ir labi , būs vēl labāk !

Paldies, Hildiņa!
Tikai man tas viss tik lēnu nāāāk....

Ha-ha-ha ! Es pat nemēģinu,jo ir droša izgāšanās !Ģeogrāfs wrote:Paldies, Hildiņa!Tikai man tas viss tik lēnu nāāāk....

-
Kā es tevi saprotu, Hildiņa

Meitenēm no LK foruma būtu kāda dāvana jāsagatavo par videosižetiem 
Kāds dzejas pants ar gif spridzīgiem pušķiem un mūsu parakstiem
Pēdējais Durberta lidojiens pēc zivs mani sajūsmina!
Esmu pārliecināta, ka viņam mirgoja signālugunis (jā jā, tāds Durberts varētu amei un liz aiznest mūsu sveicienus)

Esmu pārliecināta, ka viņam mirgoja signālugunis (jā jā, tāds Durberts varētu amei un liz aiznest mūsu sveicienus)

Ziluks is slipped from the branch

can someone help?
,
wrong thread, sorry. my nerves!

can someone help?
,
wrong thread, sorry. my nerves!
- Ligzdas gariņš
laba ideja,kas prot varētu sasataisītMade wrote:Meitenēm no LK foruma būtu kāda dāvana jāsagatavo par videosižetiem

Es par, manu parakstu pielieciet.Ligzdas gariņš wrote:laba ideja,kas prot varētu sasataisītMade wrote:Meitenēm no LK foruma būtu kāda dāvana jāsagatavo par videosižetiem
Bet sataisīt gan laikam lianaliesma tikai prot, lai būtu ar smuku bildi un sakarīgā angļu valodā

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Varbūt no visiem latviešu valodas forumiešiem? Te nu gan īpaša pieteikšanās nav nepieciešama. Protams, ka mēs visi esam no sirds pateicīgi.
Piekrītu 100%!Maz-ko-zinu wrote:Varbūt no visiem latviešu valodas forumiešiem? Te nu gan īpaša pieteikšanās nav nepieciešama. Protams, ka mēs visi esam no sirds pateicīgi.
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Tādu multfilmu - Durberts spiegdams un mirdzinādams ugunis atnes skapi un no tā lido ārā zivis, kas pārvēršas puķu pušķos un izkūp krāsainās ugunsraķetēs 

Nu, Made... smuki būtu, bet to taču sarežģīti uztaisīt.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Tad tikai viņiem jāpaskaidro, kas ar to skapi domāts 
Es noteikti par

Es noteikti par

Šajā pontu bildē var labi redzēt, kā Durberts nolaižas uz zara ozolā.
Man šķiet, vakar viņš tieši no tās vietas traucās uz ligzdu, kad redzēja Robertu lidojam uz ligzdas pusi ar zivi.
Man šķiet, vakar viņš tieši no tās vietas traucās uz ligzdu, kad redzēja Robertu lidojam uz ligzdas pusi ar zivi.
I possess a device which is capable of accessing the entirety of information known to man. I use it to look at pictures of cats and get into arguments with strangers.
Viņš jau bieži uzturās tur.woods wrote:Šajā pontu bildē var labi redzēt, kā Durberts nolaižas uz zara ozolā.
No vecākiem noskatījis vietiņu!Viky wrote: Viņš jau bieži uzturās tur.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/