Nokavēju izrādes sākumu,bet kau kur ap 21.00 atlidoja Pēterītis ar zivi un ignorējot bērnus,kuri sacēla tādu jandāliņu,sāka miera vējos ēst pats Koncerts bija pamatīgs Tagad 21:21 Pētera nav un Laimiņa mierīgi baro bērnus....
Mjā... Man pašai šogad kaut kā neizdodas viņus atpazīt. Žēl. Ja tā kamera būu drusku tuvāk uzstellēta, ka gredzenu numurus varētu viennozīmīgi redzēt un sīkākas detaļas ancukiņos, acu griezumos vai knābju izliekumos... Tagad tāda bezpersoniska vērošana sanāk.
Pēc izturēšanās - parasti pirmie ēst dabūja Ungurs un Raiskums, pēc tam Amata... bet tā kā Pēteris šos baro izcili labi, arī badā viņi vairs nav redzami...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Tur ir divas mātītes. Sk. NorasR ievietoto mazuļu svaru.
Visbiežāk tiek pēdējā pie ēdiena ar Nr.96, tai jābūt visjaunākajai, tātad Amatai.
Nr 94 ir tēviņš.
Lai gan, atkārtošos, pie šādas redzamības ir vienalga kā viņus sauc.
p.s. sapratu: LK vienkārši sarindojuši vārdus tādā kārtībā, kādā tie doti ar gredzenu numerāciju pēc kārtas no lielākā uz mazāko.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
lianaliesma,
Labs uzskates līdzeklis, lai varētu redzēt, kuram bērnam kurš nummurs.
I possess a device which is capable of accessing the entirety of information known to man. I use it to look at pictures of cats and get into arguments with strangers.
La Marie wrote:Labrīt! Kad mēs varētu sagaidīt, ka mazuļi sāks lidot?
Piedodiet, ja šī tēma jau ir apspriesta, es neieraudzīju, caurskatot iepriekšējās lapas.
Gaidāms, ka šonedēļ sāks riņķot ap ligzdu! /Helekpoterēties! /
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
10:54 Labrīt, visiem! Ligzdā galīgi maz vietas palicis un Laimiņa nolēmusi pārvietot sprunguļus,lai atbrīvotu vietu jaunajiem lidoņiem Ja viens nolēmis vingrināt spārnus,abiem pārējiem vietas nepietiek Izskatās,ka kuru katru brīdi šie sāks plivināties
Kāds pirms pāris minūtēm gandrīz "nonesa" kameru- tā nošūpojās! Reizē arī bija brīdinājuma sauciens un jaunuļi ieplaka ligzdā. Kamēr rakstu, dzirdu, ka kāds lidinās.