Jā, šis ir labs kadrssummerkid wrote:Mans pirmais gifs!Vakardienas Roberta izbolītais skatiens: "Vai mani kāds vēro?"
Nu mēs jau nezinam, vai pabaroja vai nē, iespējams tikai mēģināja, bet nesanāca (zinot Durberta raksturu)Hildiņa wrote:Pieņemu, ka no knābja knābī.....Murkjelis wrote:Man, protams, arī ļoti gribētos, lai Durberts tiktu pabarots un vienalga, kur tas notiek, bet es aizdomājos - kā, tīri tehniski, vecāks var pabarot Durbes Taurētāju, kas sēž zarā?
Nu, protams , bet jautājums bija - tehniski kā tas varētu būt ? Pagaidām Durberts vēl nav stabīls visās jomās ,tāpēc iedot zivi uz zara visticamāk būtu tas pats , kas nomest zemēViky wrote:Nu mēs jau nezinam, vai pabaroja vai nē, iespējams tikai mēģināja, bet nesanāca (zinot Durberta raksturu)Hildiņa wrote:Pieņemu, ka no knābja knābī.....Murkjelis wrote:Man, protams, arī ļoti gribētos, lai Durberts tiktu pabarots un vienalga, kur tas notiek, bet es aizdomājos - kā, tīri tehniski, vecāks var pabarot Durbes Taurētāju, kas sēž zarā?
Taisni, kad Roberts taisījās lidot prom, man izklausījās, ka mūsu mazulis kaut kur tālumā pīkst! /Varbūt tiešām izklausījās!/Sandra L. wrote:Roberts ar zivi! Skatās apkārt, meklē, kur Durberts. Neviens nespiedz
Man ar vienbrīd nedaudz padzirdējās, bet vējš kamerā ieaurojās, un vairs nedzird.MĀRIS wrote:Taisni, kad Roberts taisījās lidot prom, man izklausījās, ka mūsu mazulis kaut kur tālumā pīkst! /Varbūt tiešām izklausījās!/Sandra L. wrote:Roberts ar zivi! Skatās apkārt, meklē, kur Durberts. Neviens nespiedz![]()
Arī man neliekas ticami, ka Roberts varētu Durbertu barot uz zara. Tad viņiem būtu jāstāv plecu pie pleca blakus un Durbertam mierīgi būtu jāpieņem ēdiens. Iztēle nezīmē tādu ainuHildiņa wrote: Nu, protams , bet jautājums bija - tehniski kā tas varētu būt ? Pagaidām Durberts vēl nav stabīls visās jomās ,tāpēc iedot zivi uz zara visticamāk būtu tas pats , kas nomest zemē
Man arī izklausījās, ka Durberts pīkstēja!Diāna Janušone wrote:Manuprāt šobrīd ~13:56 cauri vēja šalkām ir saklausāmi Durberta pīkstieni
Bet izskatījās arī it kā Roberts nolaistos pļavā, jo lidoja ļoti zemu.Vērotāja wrote: Arī man neliekas ticami, ka Roberts varētu Durbertu barot uz zara. Tad viņiem būtu jāstāv plecu pie pleca blakus un Durbertam mierīgi būtu jāpieņem ēdiens. Iztēle nezīmē tādu ainu![]()
Made pirms laika lika Diskusiju sadaļā filmu par jaunu jūras ērgli, kurš iepazīst pasauli. Viņš tur daudz staigā pa zemi. Varbūt varētu būt, ka Roberts kaut kā to zivi viņam atdod uz zemes un Durberts to uz zemes arī apēd?