Ligzdas Gariņ! Es arī esmu mierīgs. Vienkārši jebkurai darbībai vai bezdarbībai ir savas sekas, un man, dotajā brīdī vēl, nav vienaldzīga šī foruma nākotne! Labāk neturpināšu!Ligzdas gariņš wrote:Māri,mieru tikai mieru![]()

Ligzdas Gariņ! Es arī esmu mierīgs. Vienkārši jebkurai darbībai vai bezdarbībai ir savas sekas, un man, dotajā brīdī vēl, nav vienaldzīga šī foruma nākotne! Labāk neturpināšu!Ligzdas gariņš wrote:Māri,mieru tikai mieru![]()
paldies,kas par problēmu ta bij,ja nau noslēpumsNoraR wrote:Sveiki!
Šobrīd skaidrojam, kas par problēmu - cerams, ka tiešraide drīz tiks atjaunota.
Tajā brīdī man bij vienalg- miilzen vai maazen! Galvenais, ka i bild, ka i ņamm, un viss i pie viet!Ligzdas gariņš wrote:es gan miiilzeni neredz,iešu meklēt vecmammas briļļ)
ko Laimiņa tūliņ atņēma un sāka izgrūst pa mutēm, kuras spiegdamas to labprāt saņēma!Ligzdas gariņš wrote:Pēteris ar dzīv ziv ieplanēja
varētu padomāt ka nemaz sīči nau baroti visu kameras nedarbošanos laikuMĀRIS wrote:ko Laimiņa tūliņ atņēma un sāka izgrūst pa mutēm, kuras spiegdamas to labprāt saņēma!Ligzdas gariņš wrote:Pēteris ar dzīv ziv ieplanēja
A kas to zin kā tur bij ?!Ligzdas gariņš wrote: varētu padomāt ka nemaz sīči nau baroti visu kameras nedarbošanos laiku