🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
3.50 tukša, bet laikam tuvākajā eglē bļauj.
aaaa, skaidrs, paldies!Prizhs wrote:Nop, telefonu sakaru tornis tur irA M wrote:23:54 Uz zara labajaa pusee laikam tak divi jantarpini spid
7.jūlijs 5.45 Labrīt ! Brokastis gaida ēdāju vēl no vakariņām.....
- Ieinteresētā
Labrīt!
Durberts netālu pīkst, bet nevar saņemties lielajā vējā līdz ligzdai aizlidot.
Durberts netālu pīkst, bet nevar saņemties lielajā vējā līdz ligzdai aizlidot.
Labrīt! Vēl neviens mājās nav bijis 

Lauču sezonā Durberts regulāri tika barots ar putna gaļu. Apmēram kad Durberts bija mēnesi vecs.sanda wrote: Ir dzīvnieku sugas, kam garšas izjūta attīstās līdz zināmam vecumam, tad var atzīt par labu to, kas regulāri ēsts līdz tīņa gadiem. Par putniem nezinu. Nebrīnītos, ja bērns sauktu pēc zivs
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Pietika man vienu dienu aizbraukt sauļoties un atbraucot arī varēju lasīt 3h ka cālītis izlidoja.
Kā tiko neesi pie ekrāna, tā visu svarīgāko palaid garām. Labi ka no LK video vismaz saliek
Kā tiko neesi pie ekrāna, tā visu svarīgāko palaid garām. Labi ka no LK video vismaz saliek

11:25 Pīle tā arī stāv no vakardienas!
Man šķiet ka no ērgļu vērotājiem pamazām pārtopam par pīles vērotājiem...
-
Par spīti intonācijas ģīmīšiem, lasot var viegli kļūdīties rakstītāja rakstītā teksta intonācijā. Vai esmu pareizi sapratusi, ka tu uzskati, ka kādam šeit ir pienākums tevi informēt par notikumiem ligzdā un tas, kura pienākumos tas ietilpst, pilda tos neapmierinoši?bad wrote:Pietika man vienu dienu aizbraukt sauļoties un atbraucot arī varēju lasīt 3h ka cālītis izlidoja.
Jau daudzkārt ir rakstīts, ka te nav neviena algota darbinieka un pat moderators dara savu darbu brīvprātīgi. Portāls ir domāts, lai cilvēki, kas pacietīgi vēro notiekošo ligzdās, varētu dalīties novērojumos, apmainīties domām un viedokļiem, ievietot attēlus un video. Zinošākie biedri, cik spēj, atbild uz jaunpienākušo jautājumiem, kas rodas vērojot. Es tomēr sirsnīgi ieteiktu lasīt iepriekš rakstīto. Tur ir daudzas jau daudzkārt sniegtas atbildes uz jautājumiem. Un pat uz tādiem, kas tev vēl nav ienākušas prātā

Maz-ko-zinu wrote:Par spīti intonācijas ģīmīšiem, lasot var viegli kļūdīties rakstītāja rakstītā teksta intonācijā. Vai esmu pareizi sapratusi, ka tu uzskati, ka kādam šeit ir pienākums tevi informēt par notikumiem ligzdā un tas, kura pienākumos tas ietilpst, pilda tos neapmierinoši?bad wrote:Pietika man vienu dienu aizbraukt sauļoties un atbraucot arī varēju lasīt 3h ka cālītis izlidoja.
Jau daudzkārt ir rakstīts, ka te nav neviena algota darbinieka un pat moderators dara savu darbu brīvprātīgi. Portāls ir domāts, lai cilvēki, kas pacietīgi vēro notiekošo ligzdās, varētu dalīties novērojumos, apmainīties domām un viedokļiem, ievietot attēlus un video. Zinošākie biedri, cik spēj, atbild uz jaunpienākušo jautājumiem, kas rodas vērojot. Es tomēr sirsnīgi ieteiktu lasīt iepriekš rakstīto. Tur ir daudzas jau daudzkārt sniegtas atbildes uz jautājumiem. Un pat uz tādiem, kas tev vēl nav ienākušas prātā

Kļūdijies arīMaz-ko-zinu wrote:Par spīti intonācijas ģīmīšiem, lasot var viegli kļūdīties rakstītāja rakstītā teksta intonācijā. Vai esmu pareizi sapratusi, ka tu uzskati, ka kādam šeit ir pienākums tevi informēt par notikumiem ligzdā un tas, kura pienākumos tas ietilpst, pilda tos neapmierinoši?bad wrote:Pietika man vienu dienu aizbraukt sauļoties un atbraucot arī varēju lasīt 3h ka cālītis izlidoja.

12.35. Ēdiens ir, ēdēja nav! 

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Šitā drīz pārtapsim par putnu balsu un dabas skaņu klausītājiem 

Pagāšgad Mākonīte un Puķītis arī sākumā kad izlidoja, reti rādījās ligzdā. Taču vēlāk (laikam kad sāka brīvāk lidot) uz ligzdu lidoja un tajā uzturējās itin bieži.
Redzēsim kādu stratēģiju piekops Durberts?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
bad, esmu pilnīgi apmierināta ar atbildi.
Arī biju kādu laiku bez neta un, ienākot, sākumā lasīju visu, kas izlaists. Man tā izskatās labākā metode noskaidrot notikumus ligzdā
Emotion, kā tu lasi rakstīto? Tak - ne kā robots,
spriežot pēc tava nika?
P.S. Jautājums ir retorisks, kas neprasa atbildi.

Arī biju kādu laiku bez neta un, ienākot, sākumā lasīju visu, kas izlaists. Man tā izskatās labākā metode noskaidrot notikumus ligzdā

Emotion, kā tu lasi rakstīto? Tak - ne kā robots,

P.S. Jautājums ir retorisks, kas neprasa atbildi.
Interesanti, ka Durbe nav redzēta ligzdā vairs pēc Durberta izlidošanas.Vērotāja wrote:Pagāšgad Mākonīte un Puķītis arī sākumā kad izlidoja, reti rādījās ligzdā. Taču vēlāk (laikam kad sāka brīvāk lidot) uz ligzdu lidoja un tajā uzturējās itin bieži.