Tas taču ir tik miermīlīgs rāpulītis! Man darbā pilna sēta ar viņiem!Ragana neparastā wrote:Zalktis.![]()
![]()
Lielie dumpji Latvijā 2015
Re: Lielie dumpji Latvijā 2015
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Lianaliesma
Parādījies 17.31 pontu bildēs... sak, ko ta ligzda stāvēs tukša...... Cik garš!
pievienots

18.47 Smuki saritinājies un guļ

19.05

pievienots

18.47 Smuki saritinājies un guļ

19.05

Last edited by Lianaliesma on 29 Jun 2015 19:26, edited 3 times in total.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Zalktis ielien ligzdā 17.31

17.32

17.32

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Ragana neparastā
Es pagājušo gadu biju iemērkusi pēdas upē,pati sēžu uz akmeņa un pētu zilās tāles. Un man tas Užas bija piepeldējis pie pēdas burtiski virsū,un skatās uz mani.Užas.
-
Ragana neparastā
To es zinu,ka Už,bet man tas izraisa Užasu.Pilna sēta?Užas. Viss,Māri,es ar tevi nedraudzējos,jo tev pilna sēta ar Užasiem.MĀRIS wrote:Tas taču ir tik miermīlīgs rāpulītis! Man darbā pilna sēta ar viņiem!Ragana neparastā wrote:Zalktis.![]()
![]()
Nabags beidzot ir atradis mierīgu vietiņu kur atpūsties un pačučēt!
Jā, tā arī viņu krieviski sauc - už, nevis "užas"/šausmas/.
-
Ragana neparastā
19:23 nu skaisti,es tagad nevarēšu aizmigt,jo Dumpja ligzdā tas melnais ieperinājies.
Jā, es tieši arī gribēju citēt -ja būtu mēnesi vēlāk un te vairāk lapu, varbūt sekotu atkal vērošana 
Jūlija beigās vai augustā mātīte sameklē pietiekami mitru slēptuvi, kas spēj labi saglabāt siltumu. Tās ir grauzēju alas, lapu kaudzes, iepuvuši celmi un citas līdzīgas vietas, kur izdēj 6—35 baltas olas. Reizēm vairākas mātītes izmanto vienu un to pašu ligzdu.[1] Olas ir iegarenas un atgādina ozolzīles, ar ādainu, mīkstu apvalku, līdz 2,5 cm garas. Tās salipinātas kopā čemuros. Inkubācijas periods ilgst apmēram 60 dienas.[1] Mazuļi izšķiļoties ir ap 110—135 mm gari.
19:26
Tiešām zalktis
Nu jau divas stundas guļ. Pavisam miermīlīga, skaista radība 

Tiešām zalktis

Bet viņš taču nav tikai melns!!! Ieskaties, kādi viņam simpātiski dzelteni pleķīši uz galviņas!Ragana neparastā wrote:19:23 nu skaisti,es tagad nevarēšu aizmigt,jo Dumpja ligzdā tas melnais ieperinājies.
Normāls čūskis, vismaz ligzda nav vairs tukša
Man fazendā šitie čum un mudž, jo blakus gandrīz stāvošs ūdens. Peld arī pa ūdeni gan lieli, gan mazi. Nepārzinu, cik ilgi tās zalkšu olas perējas, bet jau augustā parasti sīkie kā tievi zīmulīši rāpo uz visām pusēm. Siltumnīca arī šiem patīk, tur ik pa brīdim kāds ierāpo 
P.S. Labi, ka zalktis neredz, ka mums te virs viņa stārķis mājo, tas šo notiesātu vakariņās
P.S. Labi, ka zalktis neredz, ka mums te virs viņa stārķis mājo, tas šo notiesātu vakariņās
Last edited by d.e. on 29 Jun 2015 19:49, edited 1 time in total.
-
Ragana neparastā
19:50 vēl viņš tur,mans mīļais Zalktīts.
Ragana neparastā wrote:19:50 vēl viņš tur,mans mīļais Zalktīts.
Bet vai Tu mums neesi falšā Raganiņa, jo Tev ar šiem tārpiņiem vajadzēja būt uz "Tu" ?
Vismaz uz kādu laiku atkal dzīvība visās četrās kamerās! Forši!
-
Ragana neparastā
20:20 viņš galvu ieliecis ūdenī,man liekas ķer zivti,jo viņi arī zivtas ēd.Un kāds resns.Varbūt tiešām olas liks?Būs balti vīnogu ķekariņi,Ak cik forši,ak cik forši,Daba nemīl tukšumu.
-
Ragana neparastā
21:09 Nav vairs Zalkša karaliene.
Šis bija vienkārši normāls zalktis, standartizmērā. 3 reizes esmu redzējusi, to, ko sauc par zalkšu ķēniņu vai karalieni... reāls pitons !Ragana neparastā wrote:21:09 Nav vairs Zalkša karaliene.
- Lianaliesma
d.e. Nu tas nu ir neticami
, labi, ka pateici, būs jāpavēro...
Video no LK, Bea - 20.20 Zalktis aiziet... aizslīd tā, ka gandrīz nevar redzēt...
29/06/2015 19:20 Snake leaves Bittern nest , beatebayern
Video no LK, Bea - 20.20 Zalktis aiziet... aizslīd tā, ka gandrīz nevar redzēt...
29/06/2015 19:20 Snake leaves Bittern nest , beatebayern
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
d.e. Kur pie Langas? No manis vasarā Langa pāris simts metru attālumā, tāpēc gribētos precīzāk. 
Kāpēc Wikipedia teikts, ka zalksi nekož? Cik zinu, tad pāris paziņas ir dabujusas zobiņus kājās...
tad redz kā pamestas mājas kādam noder!!!Vērotāja wrote:Pagaidām šāda, pamēģināšu kaut ko labāku uztaisīt