Vērotāja wrote: ↑02 Mar 2025 13:39
Ļoti īsumā rīta notikumi:
mega, ja gribēsi rakstīt izvērstāk, tad es savus komentārus izdzēsīšu
Sveika,Vērotāja!
Prieks,ka esi atgriezusies-man vajag atpūtu kādu laiku-šo visu piefiksēt ir praktiski nereāli,es jau kādu laiku rakstu visu īsumā un arī tas prasa nenormāli daudz laika-visas šodienas darbības ir piefiksētas,nekas izvērstāk nav nepieciešams-paldies!
Prieks,ka esi atgriezusies-man vajag atpūtu kādu laiku-šo visu piefiksēt ir praktiski nereāli,es jau kādu laiku rakstu visu īsumā un arī tas prasa nenormāli daudz laika-visas šodienas darbības ir piefiksētas,nekas izvērstāk nav nepieciešams-paldies!
Saprotu, tā ir ļoti liela slodze.
Palīdzēšu. Ja vien nebūs "sliktās dienas", kad rokas sāp tik stipri, ka grūti pakustināt.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Milda ļoti ilgi stāvēja ar skatienu uz meža pusi un likās, ka aizlidos. Bet tomēr nē... palika stāvēt
15.56 Atlidoja Zorro, Milda sagaidīja
15.57 Un atkal kāzu dziesma un pārošanās
15.58 Uzreiz pēc pārošanās Milda uzlidoja savā kreisās puses zarā, pa to laiku Zorro veidoja un sildīja ligzdas bedrīti
15.59 Visbeidzot Milda aizlidoja, pēc minūtes aizlidoja arī Zorro
18.45 Ir jau pavisam tumšs, abi ērgļi gandrīz kopā ieradās ligzdā
18.47 Zorro sāka dziedāt pārošanās dziesmu, bet Milda viņu aprāva ieknābjot
18.50 Zorro vēlreiz mēģināja uzsākt bērnu radīšanas procesu, Milda nepiekrita un aizlidoja uz zaru kreisajā pusē
18.53 Zorro devās prom uz labo pusi
18.56 Milda arī no zara aizlidoja
Rīta darbības sākas jau 5.58 un 6.05, tā izpētīja Mārtiņš D un Ina Jaunošāne. Šajā laikā savā ekrānā vēl neko nevaru redzēt.
6.19 dzirdams, ka ligzdā ielido viens ērglis
6.20 Vēl viens ērglis
6.33 Atlido trešais ērglis. Ņemot vērā tālāko darbību rezultātu, ir zināms, ka šī ir Milda ( tas top skaidrs vēlāk).
Ņemot vērā, ka Zorro klusi sēž ligzdas tālākajā malā un neiesaistās, svešajai vajadzētu būt mātītei
6.35 Svešā aizlido
6.37 Milda no zara ielido ligzdā, kurā jau ir Zorro
6.38 Atkal klāt trešais ērglis, bet tūlīt aizlido. Zorro aizlidoja tālāk uz zariem aiz ligzdas
6.56 It kā trauksme garām, ērgļi nomierinājās. Zorro no tālā zara atgriezās ligzdā, kurā sēž Milda
6.59 Klaigāšana. Milda uzlidoja zarā un pēc dažām minūtēm atgriezās ligzdā
7.07 Pārošanās
7.09 Milda aizlidoja. Beidzot pirmo reizi šodien skaidri sedzu Mildas astes zīmējumu
7.09 Zorro seko Mildai
11.35 Ligzdā ielidoja Zorro ar sausas zāles čupiņu nagos
11.37 Klāt arī Milda, viņai ķepā arī sausa zāle, bet īsāka
11.37 Bez kavēšanās abi uzsāka pārošanos
11.51
11.56 Abi ērgļi viens aiz otra aizlidoja