šodien mamma barības gādātāja...nu riktīga Līga DurbeVērotāja wrote:14.10 Gaļas piegāde, tā atkal bija Durbe![]()

šodien mamma barības gādātāja...nu riktīga Līga DurbeVērotāja wrote:14.10 Gaļas piegāde, tā atkal bija Durbe![]()
diez vai šodien ko var nocopēt patīkamāku:( lietu lija visu rīta cēlienu....varbūt pusdienlaikā Robis ko labāku atstiepsVecais jūrnieks wrote:izskatās, ka Durbe ir aizmirsusi kā copēnes tikai pelītes, zaķīšus vai nu kas tur tās pa ļerpatām
man youtube neļauj palēlināt, bet izskatījās, ka tam "kaut kam" ir diezgan pagara aste. Kā žurkai. Diez ērgļi žurkas ēd?Vērotāja wrote:Gan pirmais, gan otrais dzīvnieciņš izskatījās līdzīgi. Iespējams Durbe uzgājusi kādu migu un tagad to posta. Tik nevar saprast kas tie tādi ir.
Jā, ēd. Ērgļiem ēdienkarte ir plaša. Bez zivīm viņi ēd putnus, kādus nu izdodas dabūt. Arī kritušus dzīvniekus. Iepriekšējos gados ir redzēts trusis.Vecais jūrnieks wrote:Diez ērgļi žurkas ēd?
turklāt.. ja jau dīķa dēļ viņiem grūtības ar Durberta apgādi, tad arī pašiem tak problēmas ar ēdamā meklējumiem...Vērotāja wrote:Leo, paldies par ļoti interesanto informāciju. Tagad skaidrs kāpēc Robertam bija grūti tikt pie zivīm, lai gan laika apstakļi izskatījās labvēlīgi.
Tā jau arī noteikti ir, jo, kā, šķiet, roosaluristaja teica - putni jau nesēž ar medījumu kokā un neēd vieni paši, kamēr mazulis badā. Ja ir medījums, tad kaut daļu atnes uz ligzdu...star14 wrote:turklāt.. ja jau dīķa dēļ viņiem grūtības ar Durberta apgādi, tad arī pašiem tak problēmas ar ēdamā meklējumiem...Vērotāja wrote:Leo, paldies par ļoti interesanto informāciju. Tagad skaidrs kāpēc Robertam bija grūti tikt pie zivīm, lai gan laika apstakļi izskatījās labvēlīgi.
un reizēs, kad Durberts bļauj, kad puncītis kurkst, tad iespējams arī Roberts ar Durbi sēž koka zarā neēduši...
Skaitīju pa pirkstiem. Sākot ar 15.04.2015. Sanāk 70. diena. Pārskaitīu nupat vēlreiz. Neesmu kļūdījusies. 70Vērotāja wrote:Esmu apmulsusi, varbūt kāds var palīdzēt![]()
Np rīta Durberts saņēma apsveikumus ar 70.dienu, bet man sanāk 69.
Izšķīlās 15.aprīlī.
Aprīlis 15 dienas
Maijs 31 diena
Jūnijs 23 dienas
Kopā 69 dienas
Vai es nepareizi skaitu?
un es tagad visu dienu gaidu, kad putniņš atkārtos kaut ko tamlīdzīgu. Nekā! Ēd un guļ un vicinās un klaigā. Varbūt kāds no pieredzes - kad šie lāk lēkāt pa riktīgo?lianaliesma wrote:Vērotāj, kā moderatoram Tev jānosaka savs galavārds un jāiegrāmato, mums parējiem tā puse dienas šurp vai turp nudien neko neizšķirs. Galvenais ir tas fakts, ka mūsu Durberts tieši Saulgriežu rītā sveica sauli, pakāpies zarā!