Driiz aizlidos

kas ir vai ko nozīmē BRANCHO??Pitons wrote:WOOW - Durberts BRANCHO
Driiz aizlidos
Sauc Robi ar zivistar14 wrote:12:04 Durberts kādam skaļi signalizēja uzkliedzot
Brančot = "zarot"Vecais jūrnieks wrote: kas ir vai ko nozīmē BRANCHO??
ah paldies par skaidrojumuSunshine wrote:Brančot = "zarot"Vecais jūrnieks wrote: kas ir vai ko nozīmē BRANCHO??
Putnu vērotāju izdomāts apzīmējums tam, ka jaunais putns sāk uzlaisties uz ligzdai apkārt esošajiem zariem
Pirmā bilde... fuiLiz01 wrote:Labrit![]()
![]()
![]()
hahahahhahahahahah - Durberts nav hipsters un viņš tikai Brancho uz zariem ne kafejnīcāsVecais jūrnieks wrote: ah paldies par skaidrojumuEs visu laiku domāju, ka tas saistīts ar ēšanu, nu kā brančs
tāpēc man likās, ka tas tur ir...paldies par apstiprinājumu manām domām...Robis visticamāk...Vecais jūrnieks wrote:12:24 lielais ielaidās ozolā
no 15.04 līdz 30.04 ir 16 dienasVērotāja wrote:Esmu apmulsusi, varbūt kāds var palīdzēt![]()
Np rīta Durberts saņēma apsveikumus ar 70.dienu, bet man sanāk 69.
Izšķīlās 15.aprīlī.
Aprīlis 15 dienas
Maijs 31 diena
Jūnijs 23 dienas
Kopā 69 dienas
Vai es nepareizi skaitu?
Skatoties cikos izšķīlāsVecais jūrnieks wrote:no 15.04 līdz 30.04 ir 16 dienasVērotāja wrote:Esmu apmulsusi, varbūt kāds var palīdzēt![]()
Np rīta Durberts saņēma apsveikumus ar 70.dienu, bet man sanāk 69.
Izšķīlās 15.aprīlī.
Aprīlis 15 dienas
Maijs 31 diena
Jūnijs 23 dienas
Kopā 69 dienas
Vai es nepareizi skaitu?
kā tad 15.04 var neskaitīt? Vaitad cilvēkam dienas arī skaita no nākamās PĒC dzimšanas?d.e. wrote: Skatoties cikos izšķīlāsJa skaita 15.04 klāt, tad aprīlī sanāk 16.dienas un šodien 70...ja neskaita, tad 69.
![]()
tiešām zivs? izskatījās pēc kaut kāda dzīvniekaDinga wrote:12:56 Ziiiiiiiiiiiiiiiive!