Video no Liz - Zivs!!!!
19h42m07s fish delivery, liznm
pievienots:
19.42 Mazais pūķis!

Nesaprotu, jau norija visu zivi ? Nebija nemaz tik maza, bet pat asaku vairs nemana !Hildiņa wrote:....un atkal lietus , toties pie pilna vēdera !Zivs ir apēsta un pats ēdājs atvieglojies
d.e. wrote:Nesaprotu, jau norija visu zivi ? Nebija nemaz tik maza, bet pat asaku vairs nemana !Hildiņa wrote:....un atkal lietus , toties pie pilna vēdera !Zivs ir apēsta un pats ēdājs atvieglojies
Vakar viņš pēc garas badošanās aprija zivi pa 5-6 min. Cik šodien ilgi ēda? Es nebiju klāt.d.e. wrote:Nesaprotu, jau norija visu zivi ? Nebija nemaz tik maza, bet pat asaku vairs nemana !Hildiņa wrote:....un atkal lietus , toties pie pilna vēdera !Zivs ir apēsta un pats ēdājs atvieglojies
Šodien ēda ilgāk, kādas 20 min sanāk, bet nu tā bija kāda piektā zivs pēdējo 24 h laikā, mazajam rīmam apetīte aug pa stundām ! Es jau domāju, ka Roberts pēc kampiena kājā šim pāris dienu gavēni "ieslēgs" , labi, ka tētim instinkti ir stiprāki par cilvēku emocijām !Maz-ko-zinu wrote:Vakar viņš pēc garas badošanās aprija zivi pa 5-6 min. Cik šodien ilgi ēda? Es nebiju klāt.d.e. wrote: Nesaprotu, jau norija visu zivi ? Nebija nemaz tik maza, bet pat asaku vairs nemana !
Maz-ko-zinu wrote:Skaists vakars un pat varavīksni var saredzēt bildēs.
Kur tu tik skaistus ķinķēziņus rāvi, Ligzdas gariņ??