🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
- Lianaliesma
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Tomēr līst.... 

-
20:35 Durbertiņ,es ir te-te
,Durbert,tu esi milzonīgs
,vismilzonīgākais
palicis.Un ēd kaut kādu ķeskiņu
Durbert,ūū,ūūūū,klik-klik-klik-es pie tevis atnācu.

Durbert,ūū,ūūūū,klik-klik-klik-es pie tevis atnācu.

Durbertam gluži kā skautu nometnē-"iztiec ar to, ko atrod pa ligzdu"...Skarbi...
Bet ēst vienalga gribas...sauc... sauc...Raganiņ, lūdzu, dari kaut ko lietas labā...
Bet ēst vienalga gribas...sauc... sauc...Raganiņ, lūdzu, dari kaut ko lietas labā...

-
Daba jau tagad pati visu dara,un tā tam arī jānotiek.Dinga wrote:Durbertam gluži kā skautu nometnē-"iztiec ar to, ko atrod pa ligzdu"...Skarbi...
Varētu Roberts kaut mazu zivteli atnest un aizvākt no ligzdas to gaužām nepievilcīgo lauča kāju...brrr
..., tā putna kāja man atgādina kanibālismu
saprotu, ka tā ir daba un tā jābūt, bet zivs ligzdā smukāk izskatās ! 

Tukšais vēders sauc arvien uzstājīgāk
Durberts nepaguris vēro ozolu un sauc, cerībā, kad kāds no vecākiem sadzirdēs viņu un atnesīs ēdienu! 

Kamēr ozolā neviens vēl nesēž - var cerēt uz zivi, bet ,ja apmetīsies ....... 

-
Atkal nodemonstrēšu savu nespēju atpazīt putnu balsis - tie putni, kas Durbertam atsaucas laiku pa laikam, ir zosis?
Man domājas, ka dzērves...Maz-ko-zinu wrote:Atkal nodemonstrēšu savu nespēju atpazīt putnu balsis - tie putni, kas Durbertam atsaucas laiku pa laikam, ir zosis?
Neapskaužu Tevi! Vismaz izskatās, ka Tu nopietni gribi iemācīties atšķirt putnu balsis. Iemet googlē "putnu balsis". Es iegāju, un mudīgi, mudīgi izmuku ārā. Man vēl ir kur augt, vai arī uz ko nobriest.Maz-ko-zinu wrote:Atkal nodemonstrēšu savu nespēju atpazīt putnu balsis - tie putni, kas Durbertam atsaucas laiku pa laikam, ir zosis?

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
-
Paldies, Dinga!
Paldies, Māri!
Stulbākais ir tas, ka domāju - dzērves vai zosis? Nē, kad laukos dzirdu dzērves, itkā izklausās savādāk. Tad jau laikam zosis. Un atkal izgāzos
Paldies, Māri!
Stulbākais ir tas, ka domāju - dzērves vai zosis? Nē, kad laukos dzirdu dzērves, itkā izklausās savādāk. Tad jau laikam zosis. Un atkal izgāzos

žēlīgi skatīties uz izsalkušo vientuļo ērglēnu. Palīdzēt - nekā
tik iemājot Durbes galviņā un likt viņai attapties.

-
Viņš taču guļ, aizmidzis. Tici man, ja spēj aizmigt, tad nav nemaz tik slikti:)Emotion wrote:žēlīgi skatīties uz izsalkušo vientuļo ērglēnu. Palīdzēt - nekātik iemājot Durbes galviņā un likt viņai attapties.
Last edited by Maz-ko-zinu on 18 Jun 2015 23:24, edited 1 time in total.
Durberts ir smalks jaunskungs. Sagatavojis rītdienas brokastīm divus kociņus. Būs pasūtījis no japāņu restorāna ēdmaņu 

Domā rīt Robčiks atnesīs lasi vai foreli un būs suši?Murkjelis wrote:Durberts ir smalks jaunskungs. Sagatavojis rītdienas brokastīm divus kociņus. Būs pasūtījis no japāņu restorāna ēdmaņu
23:31 Mēs te jokus par suši, bet Durberta puncī tik vecas ļerpatas kūleņo...
Visiem saldus sapņus! Rītdiena būs labāka!:)

Visiem saldus sapņus! Rītdiena būs labāka!:)
19.jūnijs
4.55
Labrīt ! Ir rāms bezvēja rīts , Durberts guļ ,bet vēl nav izžuvis.....Lai šī diena atnes pilnu punci !
4.55
Labrīt ! Ir rāms bezvēja rīts , Durberts guļ ,bet vēl nav izžuvis.....Lai šī diena atnes pilnu punci !