🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Izskatās, ka kādam šodien būs gavēnis. Vobla jātaupa līdz Līgo svētkiem pie alus 

Tad tā Latvijā būs jauna tradīcijabad wrote:Izskatās, ka kādam šodien būs gavēnis. Vobla jātaupa līdz Līgo svētkiem pie alus

19:48 Nu, paskat, arī tīri ēdamas lietas var pa ligzdu atrast...

Ja jums mājās nekā, atrodiet ligzdā vecu voblu, pārberiet ar sīkiem salmiņiem, garšvielu vietā un vualā - vakariņas gatavas 

- Lianaliesma
19.56 Bet nu skaists, ka bail 

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Jācer, ka zivju dīķī nebija uzstādītas zivju pētnieku web kameras un kāda radniecīga foruma dalībnieki nešņukst šnupdrāniņās par tēmu,kur KUR gan palika Hermīne?! 
Hermīne ir drošos nagos!

P.S. Es arī gaidu to brīdi, kad varēs iegavilēties - bet es taču teicu! (es to par Beru)

Hermīne ir drošos nagos!

P.S. Es arī gaidu to brīdi, kad varēs iegavilēties - bet es taču teicu! (es to par Beru)

Kā es smējos iedomājoties šitādu zivju fanu forumu...vai lauču atbalsta fondu....Murkjelis wrote:Jācer, ka zivju dīķī nebija uzstādītas zivju pētnieku web kameras un kāda radniecīga foruma dalībnieki nešņukst šnupdrāniņās par tēmu,kur KUR gan palika Hermīne?!
Hermīne ir drošos nagos!
Star14, īstenībā kāpēc gan ne
Pavasarī, kad atklāju šīs kameras un forumu, paklejoju te arī pa citiem linkiem un tā pa ķēdīti uzgāju visvisādas online kameras, tai skaitā ūdeņos. Visai interesanti. Gan jau ka ir entuziasti, kas to apspriež savos forumus
Tak vēl ziemā man būtu licies savādi, ja pateiktu, ka es ar putniem mazliet aizraušos
Kāpēc ne ar zivīm nākotnē 

Gribētu redzēt kā pie zivīm zem ūdens uzstāda kameru. Tās taču nesēž vienā vietā kā putns ligzdā. Varu tikai iedomāties, kā bars ar faniem sēž un skatās uz čupiņu ar ikriem.

Pilnīgi saprotu un piekrītu, ka tas viss var būt reāli.Murkjelis wrote:Star14, īstenībā kāpēc gan nePavasarī, kad atklāju šīs kameras un forumu, paklejoju te arī pa citiem linkiem un tā pa ķēdīti uzgāju visvisādas online kameras, tai skaitā ūdeņos. Visai interesanti. Gan jau ka ir entuziasti, kas to apspriež savos forumus
Tak vēl ziemā man būtu licies savādi, ja pateiktu, ka es ar putniem mazliet aizraušos
Kāpēc ne ar zivīm nākotnē
Es arī paklejojos pa forumiem- pieturējos gan pie putnu tēmas- un atklāju bezgala interesantas novērošanas, kur Vērotāja, lianaliesma u.c. dalās ar novērojumiem pat par Antarktīdas pingvīniem online.
Būs mums visiem kur nākotnē pēc Durberta došanās pasaulē atkal satikties un dalīties iespaidos...
20.29 Durberts skrubina pērno asakas gabalu.
20:30 Durbertam nav miera. Atkal ķērās klāt tai vecajai zivs galvai.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
- Ligzdas gariņš
21:03 garām lido lielais, Durberts pavada ar skaļu bāršanos
No Durberta bija skaļš sauciens pēc maltītes, vecāks pazuda...
- Ligzdas gariņš
21.03 DurBerts riktīgi dusmīg lamājas,varbūt vecāks nolidoja
varbūt beidzot sagaidīsim zivti 

21.15 Pagaidām ozolā vecāki nesēž, tā kā cerības uz vakariņām vēl ir......vai tomēr sēž ???21.18 ielidoja ozolā, bet kur vakariņas ?