Paldies par atbalstu Made, Māri
Runa jau nav par vārdu. Ja LDF ieliktu vārdu Hulapups vai Saulstariņš, lai tā būtu. Bez vārdiem pieņemtu.
Bet problēma jau bija - izvairīties no balsošanas. Tā vietā LDF tieši pretēji - sarīkoja balsošanu. Un kur!?? Vietnē X!!!
Ne facebookā, kur ir (atvērtā) Durbes grupa, kurai ir 4,7 tūkstoši sekotāji. Ne forumā. Ne čatā.
Bet vietnē X!
Šī statistika nav mana, tā ir LDF statistika
Balsošana vietnē X, ja 43% ir cilvēki, kuri skatās tiešraides, ir vecumā pēc 55 gadiem. Tas ir smieklīgi, kurš šajā vecumā tur uzturas vai vispār ir reģistrējies?
Attiecīgi piedāvās vārdus un balsos cilvēki, kuriem ir dziļi uzspļaut uz to kā tālāk visiem dzīvot ar sabalsotajiem vārdiem.
Fāzi un Voltu jau sabalsoja. Pērli un Rio sabalsoja.
Neskatoties uz tās personas iniciatīvām, nekad jauni cilvēki nesēdēs un stundām ilgi negaidīs kad atlidos kāds putns. Putnu lūrēšanā vajag pacietību un laiku. Ir jākļūst diezgan gados, lai to varētu atļauties. Jaunajiem jāskrien un jāskatās īsie TikToki.
papildināts 22.00 ar MSanmaelo komentāru Youtube čatā:

Tulkojums: Es arī piekrītu mega2 un Verotajai, kad viņas rakstīja, ka vēlas pārtraukt darbību forumā. Šķiet, ka tik maz cilvēku to novērtē un ciena, ka arī es esmu nopietni apsvērusi iespēju to pamest.