21:40 apgūlās uz.. nu jau abām zivīm..

DURBE???MĀRIS wrote:Neaiztieciet mīļie voblu! Tā tagad ir inventārs nr.1!Durberts Durbes nesto zivi nemaz neaiztiek, laikam gaida, kad Durbe atlidos viņu pabarot.
Visu nakti sēdēja zarāMistērija wrote:DURBE???MĀRIS wrote:Neaiztieciet mīļie voblu! Tā tagad ir inventārs nr.1!Durberts Durbes nesto zivi nemaz neaiztiek, laikam gaida, kad Durbe atlidos viņu pabarot.
Kad?Es sen neesmu Durbi redzējusi!
Man kādu laiku pietrūka tas jaukais "truļļaļļā"...Ragana neparastā wrote:Truļļaļļā-Vai,vai izlasīt šo visu nav iespējams,bet saprotu ,ka viss notiek.
Dinga,nu jau viss notiek,truļļaļļā.Kādu laiku man jāattālinās,Durbertu nosargāju,truļļaļļā.Ar slotu izplosījos,visus pa ligzdām saliku.Durberts arī no mums tagad lēnām attālinās,viņam savs ceļš lidojams.Paskatos uz viņu,un saprotu,ka galva tam ar vien skaidrāka top,viņš zin ko darīs,kā darīs un kad darīs.Dinga wrote:Man kādu laiku pietrūka tas jaukais "truļļaļļā"...Ragana neparastā wrote:Truļļaļļā-Vai,vai izlasīt šo visu nav iespējams,bet saprotu ,ka viss notiek.
Sāpīgu tematu Tu, Raganiņ, aizskāri.Ragana neparastā wrote: Durberts arī no mums tagad lēnām attālinās,viņam savs ceļš lidojams.Paskatos uz viņu,un saprotu,ka galva tam ar vien skaidrāka top,viņš zin ko darīs,kā darīs un kad darīs.
Es jau nodrošinājos ar sirdsdrapēm...un elpoju dziļi...gaidot Durberta lidojumus...MĀRIS wrote:Sāpīgu tematu Tu, Raganiņ, aizskāri.Ragana neparastā wrote: Durberts arī no mums tagad lēnām attālinās,viņam savs ceļš lidojams.Paskatos uz viņu,un saprotu,ka galva tam ar vien skaidrāka top,viņš zin ko darīs,kā darīs un kad darīs.Bet vēl kādas pāris nedēļas, es ceru, mums būs ļauts skatīt viņa attīstību.
Es lasīju, ka jūras ērgļi mēdzot būvēt rezerves ligzdas. Kas zina, varbūt vēlāk vecāki pārvilinās Durbertu uz "kreiso" ligzdu slavenajā ozolā un mēs vērosim vēl vienu punktiņu no tālumaVērotāja wrote:Ilgāk būs mums tas prieksPat aizlidojot, viņš vienalga atgriezīsies ligzdā pēc zivīm apmēram divus mēnešus.
Ja nu vienīgi, sakarā ar vecāku attieksmi pret ligzdu, kaut kas nemainīsies no standarta scenārija.