Durberta TĀ skatās uz to zivi

DurbertA!

Nu ejot cauri forumam.. tiku līdz 3. jūnijam.. bet tad jau tā zive vēl pasvaiga gulēja ligzdā.. laikam kaut kad ap to laiku - jūnija sākumu - atnesa. Man liekas sākumā, kad Roberts atsāka nest ēdamo uzradās arī nākamā vobla ( Tajā reizē bija daudz zivis, bet Durberts visas neapēda)Sandra L. wrote:Vai kāds atceraties, kurā datumā "mīļais rotaļu lācītis" vobla uzradās?
30. maijā 12:10star14 wrote:Nu ejot cauri forumam.. tiku līdz 3. jūnijam.. bet tad jau tā zive vēl pasvaiga gulēja ligzdā.. laikam kaut kad ap to laiku - jūnija sākumu - atnesa. Man liekas sākumā, kad Roberts atsāka nest ēdamo uzradās arī nākamā vobla ( Tajā reizē bija daudz zivis, bet Durberts visas neapēda)Sandra L. wrote:Vai kāds atceraties, kurā datumā "mīļais rotaļu lācītis" vobla uzradās?
Paldies!Zolina wrote:30. maijā 12:10star14 wrote:Nu ejot cauri forumam.. tiku līdz 3. jūnijam.. bet tad jau tā zive vēl pasvaiga gulēja ligzdā.. laikam kaut kad ap to laiku - jūnija sākumu - atnesa. Man liekas sākumā, kad Roberts atsāka nest ēdamo uzradās arī nākamā vobla ( Tajā reizē bija daudz zivis, bet Durberts visas neapēda)Sandra L. wrote:Vai kāds atceraties, kurā datumā "mīļais rotaļu lācītis" vobla uzradās?
Voblai rīt jubileja - 2 nedēļas !Zolina wrote:30. maijā 12:10Sandra L. wrote:Vai kāds atceraties, kurā datumā "mīļais rotaļu lācītis" vobla uzradās?
Nopietni!!! Tā ir TIK veca?!Hildiņa wrote: Voblai rīt jubileja - 2 nedēļas !
Tā būs vobla Nr. 2MĀRIS wrote:Neaiztieciet mīļie voblu! Tā tagad ir inventārs nr.1!Durberts Durbes nesto zivi nemaz neaiztiek, laikam gaida, kad Durbe atlidos viņu pabarot.