tulkojums:ame wrote: ↑15 Feb 2024 12:08 new information from Jānis: he is planning to make a maintenance trip to the forest this weekend, probably on Saturday, weather permitting of course.
there is more that needs to be done than just changing the protective shield of the camera. there is something wrong with the wires or something else in the hardware of the data transmitting system, as we have noticed (the breaking of the stream in the early mornings). Jānis must therefore have the other Jānis R. to come with him to help him and it's still not certain when he can come.
let's hope that they can arrange the maintenance trip as soon as possible and wish them luck for the trip! :thumbs:
Es tomēr kaut ko līdz galam nesaprotu-kādus noteikumus esmu pārkāpusi un kādu neizpaužamu informāciju izpaudusi ieliekot saiti uz vienu konkrētu LK forumā rakstītu @ame komentāru,kam būtu vajadzīga LDF atļauja?Vērotāja wrote: ↑15 Feb 2024 15:46Ziņas pārpublicēšanai no forumiem (DD latviešu vai LK angļu valodā) ir jāsaņem LDF atļauja. janis.kuze@ldf.lv
Sveika, mega2! Es domāju, ka šīs ieraksts nebija adresēts Jums.mega2 wrote: ↑16 Feb 2024 12:18Es tomēr kaut ko līdz galam nesaprotu-kādus noteikumus esmu pārkāpusi un kādu neizpaužamu informāciju izpaudusi ieliekot saiti uz vienu konkrētu LK forumā rakstītu @ame komentāru,kam būtu vajadzīga LDF atļauja?Vērotāja wrote: ↑15 Feb 2024 15:46Ziņas pārpublicēšanai no forumiem (DD latviešu vai LK angļu valodā) ir jāsaņem LDF atļauja. janis.kuze@ldf.lv
![]()
Tad sanāk,ka interpretējot un iztulkojot saviem vārdiem to informāciju var rakstīt,bet ieliekot saiti-nevar![]()
@ame tā parasti dara,ja redz mūsu DD forumā kādu svarīgu info-ieliek saiti uz to un ne jau tur tiek prasīta LDF atļauja-ja es kādu svarīgu info vai bildes pārpublicētu citur (piem.FB),tad loģiski,ka būtu vajadzība atļauja...
un kā ar YT čata komentāriem-tos pēc vajadzības var iekopēt forumā,vai arī jāsaņem LDF atļauja![]()
Sveiki!Aleksejs Šarīpins wrote: ↑16 Feb 2024 12:34 Sveika, mega2! Es domāju, ka šīs ieraksts nebija adresēts Jums.
Sveika,Vērotāja!Vērotāja wrote: ↑16 Feb 2024 13:52Sveiki!Aleksejs Šarīpins wrote: ↑16 Feb 2024 12:34 Sveika, mega2! Es domāju, ka šīs ieraksts nebija adresēts Jums.
Tieši tā. mega, šī piezīme nav adresēta Tev un neattiecas uz to ko citējam šo divu forumu starpā vai no čata.
Piezīmē teikts, ka jāsakaņo, ja pārpublicē ārpus šiem diviem forumiem
Vakar kāds portāls pārpublicēja ziņu no foruma. Interpretējot to pavisam ne tā kā šo ziņu bija domājis Jānis, to rakstot.
Tika izteikts publisks aicinājums veikt putniem ļoti traucējošas darbības ligzdas tuvumā. Šis aicinājums nebija sakaņots ar Jāni un diemžēl tā autori to dzēsa tikai pēcpusdienā.
Sveiks, Aleksej!Aleksejs Šarīpins wrote: ↑15 Feb 2024 22:38 Anda, uzskatu, ka šo ziņu vajag ielikt visas iespējamas platformas, tādas, ka: FB, YT čatos un DD forumā pie visām aktuālam tēmām.