Vēlāk jau varēja salīdzināt, cik izaudzis ir Durberts

Un kamera vairs nerāda

Man arī.mooda wrote:kamera neiet Man...
Vēl baro to mazo rīmuMistērija wrote:Man arī.mooda wrote:kamera neiet Man...
Nudien izskatās, ka Cālis katru Roberta kumosiņu pārmetoši skaitastar14 wrote:16:02 abi vēljoprojām ēd
ja virtuve būtu ligzdai otrā pusē nevarētu redzēt kā šie forši ēd ... uz astēm nav incanti skatītiesMistērija wrote:Kāpēc tu tā domā?Vecais jūrnieks wrote:Cik gan labi, ka virtuves gals ir kameras pusē
Kurš teica, ka Cālim neesot apetītesstar14 wrote:16:04 Roberts ķeras pie neapēstajām zivju astēm
Tur no vakardienas nav nekā. Tās abas zives bija no šodienas.star14 wrote:16:06 pēc vajardienas astes apēšanas, Roberts ķeras atkal pie karpas pārpalikumiem. Abi ēd.
Sīcis paliek pie vientuļas zivs astes... bet nu paēda jau gana labi. Un vēl jau var cerēt uz svaigu zivi vakariņām...Zolina wrote:16:11 aizlido
kad? kur? cikos?Mistērija wrote:Kad?Emotion wrote:magic wrote:Mīlīši, tā bija Durbe!!! Skatieties uz gredzeniem. Ir tak gredzeni, vai ne??
Durbe!!! bailīgs tuvošanās mēģinājums
Ligzdā pa vidu palika šodienas līdakas aste un vecā vobla, bet Roberts apēda laikam vakardienas zivs astiViky wrote:Tur no vakardienas nav nekā. Tās abas zives bija no šodienas.star14 wrote:16:06 pēc vajardienas astes apēšanas, Roberts ķeras atkal pie karpas pārpalikumiem. Abi ēd.