Visumā esmu diezgan vienaldzīga pret to kādā dzimtē saukt, ja visi nolems saukt sieviešu dzimtē, pievienošos. Saīsinātais vārds Berta gan skan smukāk

Esmu vienaldzīga ne tikai, kā saukt, bet arī par to - kāda dzimte izrādīsies. Ka tikai "bērns" vesels un gudrs. Puika vai meitene, tas nav svarīgi:)Vērotāja wrote:Attiecībā uz ames jautājumu vai Durberts nav jāsauc Durberta - DNS analīžu nav, tāpēc viennozīmīgi spriest, ka Durberts ir dāma, pagaidām nevar. Vismaz man arī vērojot pagaidām nav tāda stabila asociācija.
Visumā esmu diezgan vienaldzīga pret to kādā dzimtē saukt, ja visi nolems saukt sieviešu dzimtē, pievienošos. Saīsinātais vārds Berta gan skan smukāk
iespējams, ka viņa tā darīja dēļ tā, ka viņu ligzdai ir cits arhitektūras stils (Vērotāja wrote:Emotion, tomēr šķiet, ka putniem ēšana uz zara liekas parocīgāka. Kaut vai pie zivjērgļiem varēja vērot, ka atnesto zivi mātīte gandrīz vienmēr lidoja ēst zara, lai gan varēja arī ligzdā.
Var nākties gaidīt vismaz vēl mēnesi uz analīžu rezultātu.Vērotāja wrote:Man arī tā liekas, ka kamēr nebūs DNS, atstājam kā ir - Durberts
Senā zivs jorojām ligzdā, tur jāiekatās, tad pamanīsibose1 wrote:Vai viņš to ēdamo pārmeta pāri vai norija? Uz brīdi biju novērsusies, tāpēc nesapratu.