Tradicionālā vietā - nesēž.Vērotāja wrote:Kuram labas acis un liels ekrāns? Sēž ozolā ērglis vai nesēž? Skatos, skatos un nevaru īsti saprast.
Man gan ekrāns nav liels - klēpjdators.
Tradicionālā vietā - nesēž.Vērotāja wrote:Kuram labas acis un liels ekrāns? Sēž ozolā ērglis vai nesēž? Skatos, skatos un nevaru īsti saprast.
Diāna Janušone wrote:Iekopēju drukekrānu no otra foruma ar ame uzrunu lv forumiešiem
šo gan laikam diskusiju sadaļā vajadzēja citēt![]()
Man šķiet, ka nesēž. Bet tā īsti es nekad nevienu tur neesmu redzējusi. Bet ap :36-:38 man šķiet, ka es dzirdēju ērgļa saucienus (ne Durbertu)Maz-ko-zinu wrote:Tradicionālā vietā - nesēž.Vērotāja wrote:Kuram labas acis un liels ekrāns? Sēž ozolā ērglis vai nesēž? Skatos, skatos un nevaru īsti saprast.
Man gan ekrāns nav liels - klēpjdators.
Durberts pīkst arī ēdot. Viņām ēšana netraucē pīkstēt.star14 wrote:22:34 Roberts diezgan daudz pats iestiprinās no tās vecās zivs. Durbertam tik daudz pagaidām netiek, jo tas tik pīkst
nesapratu. Roberts šajā vakarā otro reizi?Zolina wrote:22.21 Roberts ar zivi...
Jā. Un jau aizlidoja...Emotion wrote:Zolina wrote:22.21 Roberts ar zivi...
šodienEmotion wrote:nesapratu. Roberts šajā vakarā otro reizi?Zolina wrote:22.21 Roberts ar zivi...
lianaliesma wrote:22.27 Tik daudzveidīgas skaņas no Durberta...
Tas uzknābiens manā izpratnē bija kā sauciens:-Nu vai tad atkal jau skriesi prom?!
Tad Roberts izvilka kaut ko no ligzdas slāņiem...bet nekā vērtīga... Tad ķērās pie galīgi izkaltušās vecās zivs izbarošanas mazajam.
skaidrs, tad Vējš Vītolos kļūdījās ar laiku: "21.21 - tēvs ar vakariņām!!!!"Zolina wrote:šodienEmotion wrote:nesapratu. Roberts šajā vakarā otro reizi?Zolina wrote:22.21 Roberts ar zivi...