es domāju, ka tā zivs tak apkaltusi un viņam vnk nav tik daudz spēka viņu saplosīt. Jāgaida Roberts ar jaunuDiāna Janušone wrote:Pameta nesāktu
jā, man arī tas ienāca prātā. Centos izvairīties no varbūtību teorijas, tādēļ neteicu nekoVecais jūrnieks wrote: es domāju, ka tā zivs tak apkaltusi un viņam vnk nav tik daudz spēka viņu saplosīt. Jāgaida Roberts ar jaunu
Tu paskaties KĀDS viņam knābisVecais jūrnieks wrote:es domāju, ka tā zivs tak apkaltusi un viņam vnk nav tik daudz spēka viņu saplosīt. Jāgaida Roberts ar jaunuDiāna Janušone wrote:Pameta nesāktu
Nu ja, jauns jūtas stalts un varens, ar vecumu šī pārliecība zūdVērotāja wrote:Nu ja būs lielāks, tad būs Berta![]()
Kādreiz man arī likās, ka bērni izaug lielāki par vecākiem, taču tad sapratu, ka jaunie putni stāv vairāk vertikāli, bet kļūstot vecāki tie rumpi nostāda vairāk horizontāli. Pašlaik Durberts stāv turot rumpīti gandrīz taisni.
Piemēram te http://www.looduskalender.ee/en/node/15571
kur ir ērgļu bildes pēc vecuma, trešajā bildē no augšas 2-ziemas ērglim jau var redzēt, ka viņa stāja ir kļuvusi kā Durbei un Robertam, nevis kā Durbertam pašlaik.
Šīs iezīmēs es jau izpētīju, tik par stāju nezinājuVērotāja wrote:Ne tikai pēc stājas. Papēti bildes ieliktajā saitē - knābis no melna kļūst gaišs, acis kļūst gaišas, spalvas krāsa gaišāka, aste tikai uz 5 gadu vecumu kļūst balta.