🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
-
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Var redzēt, puiks gaida un mēs arī gaidām kopā ar viņu, viņš putniski , mēs cilvēciski 

-
Labvakar!
Es varbūt skarbi. Man iekrita acīs teksts: "Lasu - mīļi tiek ieteikts noņemt emocijas un pārspriedumus. Domāju - tā gan nevajadzētu. Forumā apvienojušies cilvēki ar savu sāpi, priekiem, emocijām."
Tad lūk - varbūt atstāsim savas sāpes un emocijas speciālistiem? Psihoterapeitiem - par piemēru? Vai tuviniekiem - labākajā gadījumā? Varbūt nevajadzīgi neapkrausim ar tām gluži svešus cilvēkus un neprojicēsim savas emocionālās problēmas uz putniem? Portāls patiešām nav radīts mūsu garastāvokļa maiņu izpausmēm. Tam ir droši vien citi portāli.
Kaut gan es neesmu līdz galam pārliecināta, ka pati te perfekti iederos un - tādā gadījumā man nevajadzētu citiem aizrādīt. Jo esmu tikai zaļš gurķis putnu vērojūmos.
Apmēram tā.
Vērotāja, ja uzskati, ka sarunāju lieku, vari droši dzēst.
Es varbūt skarbi. Man iekrita acīs teksts: "Lasu - mīļi tiek ieteikts noņemt emocijas un pārspriedumus. Domāju - tā gan nevajadzētu. Forumā apvienojušies cilvēki ar savu sāpi, priekiem, emocijām."
Tad lūk - varbūt atstāsim savas sāpes un emocijas speciālistiem? Psihoterapeitiem - par piemēru? Vai tuviniekiem - labākajā gadījumā? Varbūt nevajadzīgi neapkrausim ar tām gluži svešus cilvēkus un neprojicēsim savas emocionālās problēmas uz putniem? Portāls patiešām nav radīts mūsu garastāvokļa maiņu izpausmēm. Tam ir droši vien citi portāli.
Kaut gan es neesmu līdz galam pārliecināta, ka pati te perfekti iederos un - tādā gadījumā man nevajadzētu citiem aizrādīt. Jo esmu tikai zaļš gurķis putnu vērojūmos.
Apmēram tā.
Vērotāja, ja uzskati, ka sarunāju lieku, vari droši dzēst.
[quote="Viky"]Tas skatiens.....
http://193.40.124.24/2015-juras-erglis/ ... -16-01.JPG
uz mums, uz mums!
http://193.40.124.24/2015-juras-erglis/ ... -16-01.JPG
uz mums, uz mums!

Makss wrote:Mirkst lietū pie bagāta vakariņu galda...
ja Durbertam būtu brālis vai māsa, šitās atliekas te nemaz nemētātos. Vienam nav apetītes/
protams, atkal, kā būtu, ja būtu....

Ne visi cilvēki spēj saprast, kāpēc ligzdu vērošana ir tik interesanta. Piemēram, manam dzīvesbiedram ir gluži vienalga vai ērgļa tēvs atlidoja pabarot ērglēnu vai nē. Tāpēc gluži loģiski prieks vai uztraukums tiek izteikts šeit, kur to saprot.Maz-ko-zinu wrote:Labvakar!
Parpsiholoģiskām problēmām neko nezinu. Šķiet, ka to šeit nevienam nav

Durberts apogūlās ligzdā garšļaukus.
"Mana ideja par maģiju nav saistīta ar skatuves trikiem un ilūziju. Visa pasaule ir maģiska. Daba ir vislabākā burvju māksliniece. Tās maģija ir neizsakāmi bagāta un viss ko mums vajag darīt ir novērtēt to." - MJ "Magic"
17.21. Puiks guļ ar knābi sūnās (kuras nav). 

-
Es neuzskatu ligzdas vērošanu par psiholoģisku problēmu. Acīmredzot, mans teksts nav uz jums mērķētsmagic wrote:Ne visi cilvēki spēj saprast, kāpēc ligzdu vērošana ir tik interesanta. Piemēram, manam dzīvesbiedram ir gluži vienalga vai ērgļa tēvs atlidoja pabarot ērglēnu vai nē. Tāpēc gluži loģiski prieks vai uztraukums tiek izteikts šeit, kur to saprot.Maz-ko-zinu wrote:Labvakar!
Parpsiholoģiskām problēmām neko nezinu. Šķiet, ka to šeit nevienam nav![]()
Durberts apogūlās ligzdā garšļaukus.

Diskusijas lūdzu te http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... =25&t=2389
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
17.44 Nevar saprast vai līs vai aizies garām. Durberts ielicis galvu zem spārna guļ.

Oho
Pirmo reizi redzu, ka viņi arī knābī barību nes!

Paldies, Viky, par bildi un informāciju
Tas, ka 12.09 Roberts bija ligzdā, mūsu forumā pat nav pieminēts. http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... start=4300
p.s. Jā, ka zivi nes knābī tiešām nav redzēts. Vienmēr taču nagos.

Tas, ka 12.09 Roberts bija ligzdā, mūsu forumā pat nav pieminēts. http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... start=4300
p.s. Jā, ka zivi nes knābī tiešām nav redzēts. Vienmēr taču nagos.
Hmm, pie kaimiņiem LK arī nav minēta piegāde 12.09. 

Vai tas nav tas laiks, kad to līdaku pienesa un aiznesa? Tas nav tas pats apciemojums?
Tagad skatos, ka nav. Bet zivs gan liekas tāpati. No rīta bija 12.22 ar to zivi, kuru arī aiznesa.
Tagad skatos, ka nav. Bet zivs gan liekas tāpati. No rīta bija 12.22 ar to zivi, kuru arī aiznesa.
"Mana ideja par maģiju nav saistīta ar skatuves trikiem un ilūziju. Visa pasaule ir maģiska. Daba ir vislabākā burvju māksliniece. Tās maģija ir neizsakāmi bagāta un viss ko mums vajag darīt ir novērtēt to." - MJ "Magic"
Ir, ir tas pats, kas bija 12:21 (22)magic wrote:Vai tas nav tas laiks, kad to līdaku pienesa un aiznesa? Tas nav tas pats apciemojums?
Vienkārši video no pontu arhīva sākās ar 09 minūti, tas arī jūs samulsināja

Arī es apliecinu, ka tas pats apciemojums un tā pati zivs - redzēju savām acīm 

Es arī pirmoreiz, gāju skatīties, lai pateiktu, ka viņš tikai pārkārtoja, bet ieraudzīju, ka aiznesaViky wrote:Oho![]()

Last edited by Made on 01 Jun 2015 18:18, edited 2 times in total.
Jā, samulsināja gan
Ielādēju no pontu vdeo, jo domāju, ka visi esam kaut ko palaiduši garām.
Šis kadrs tiešām ir 12.24, kad Roberts ar līdaku lido prom no ligzdas

Šis kadrs tiešām ir 12.24, kad Roberts ar līdaku lido prom no ligzdas

19.15 Durberts pieceļas, seko tualete tad izlemj paēs zivs asti, kas turpat mētājās. Viņš bija piesoļojis tik tuvu malai, ka es jau sabijos. Viņš tomēr vēl nedaudz grīļojas.
-
Vai ir manīts kāds vecāks tuvumā?