Ragana neparastā wrote:
Piekrītu Mārim.Es ar neprotu un pat negribu rakstīt bez sajūtām.Jo ja jau te nespeciālistiem ļauts runāt,tad lai arī ir nespeciālistu komenti.Ja ir vajadzīgi sausi fakti,nu tad trakums .Interesantu šo forumu padara ne tikai plika putnu vērošana.Ja neesi bijis ilgāk,palasi,un pilnīgi viss nostājas acu priekšā.Un pateicoties kam?Tiem,kas raksta.Pie tam daudzi te ir pirmo reizi,es arī.
mīļā raganiņa... Nedomāju, ka Vērotāja aicināja mums rakstīt vispār bez emocijām, taču tieši tā nekonkrētība un aizpeldēšana no tēmas ( Durberts + ligzdā notiekošais).. pēdējās dienās bija pat ļoti izteikta.
Un nemaz tik vienkārši vairs nav.. palasi forumu un viss acu priekšā nostājas. Jau izbaudīju šo fenomenu..

veselu vakaru nesanāca tikt pie neta... kad biju mājās palasīju foruma ~ 6 lapas.. un tā arī neviena jēdzīga komentāra par to ( izņemot Vērotāju un vēl dažus) ko šajā vakarā darījis Durberts. Ja kaut kas pieminēts, tad vispārīgā līmenī...apmēram... kaut kur - kaut kas - bet īsti nezinu kas- varbūt bija, varbūt nebija...ej nu zīlē kafijas biezumos, kas relitāte, kas pasakas
Es nevēlos nevienu aizvainot un nevienam neko nepārmetu, katrs mēs esam citādāks un citādāk to visu redzam, uztveram... taču man šķiet, ka forums ir savā ziņā kā vieta , kur mums virtuāli visiem satikties un dalīties tādos neprofesionāļu iespaidos.. atbalstot, pamācot vienam otru....
Man laikam panesās tā rakstīšana

, taču morāle tāda - vērojam, secinām, dalāmies, domājam, kopīgi varbūt pat nonākam pie lielākiem secinājumiem un savā ziņā dodam ar saviem novērojumiem sava veida artavu ornitologu darbam... bet neaizraujamies ar vienkāršu pļāpāšanu pļāpāšanas dēļ..