🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
-
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Vai tai ozolā pretī arī nav kāda liela pamesta ligzda?
Man arī likās, bet nebiju pārliecināta...Ragana neparastā wrote:Vai tai ozolā pretī arī nav kāda liela pamesta ligzda?
- Zveeru_miile
Es arī skatos, kaDurberts kā īsts pusaudzis - ēd istabā, netīrie trauki ar ēdiena paliekām ar turpat..mega2 wrote:Labrīt,visiem!Tētis atlidoja,piecēla mani pašā rīta agrumā un aizlidoja--tā nav godīgi,a kur brokastis,kas palīdzēs sakārtot māju[ligzdu],esmu vēl maziņš un viens netikšu galā--domā DurbertsVisa māja[ligzda] viena liela ēdamistaba,pat guļamistabā zivītes mētājās un jāguļ virsū--nav visai ērti.....

-
Tad mēs to drīzāk pamanītu, kamēr koks bija kails bez lapotnes, nē?fans wrote:Man arī likās, bet nebiju pārliecināta...Ragana neparastā wrote:Vai tai ozolā pretī arī nav kāda liela pamesta ligzda?
Pašķir sākumlapas, kur kokiem nav lapu.fans wrote:Man arī likās, bet nebiju pārliecināta...Ragana neparastā wrote:Vai tai ozolā pretī arī nav kāda liela pamesta ligzda?
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Tad kad trakoja tas lietus, tad varēja saredzēt kontūras...bet nu ..kas to lai zin:)Maz-ko-zinu wrote:Tad mēs to drīzāk pamanītu, kamēr koks bija kails bez lapotnes, nē?fans wrote:Man arī likās, bet nebiju pārliecināta...Ragana neparastā wrote:Vai tai ozolā pretī arī nav kāda liela pamesta ligzda?
otrās brokastis 

Labs rīts visiem!
Durbertam jau otrās (varbūt trešās) brokastis
Durbertam jau otrās (varbūt trešās) brokastis

-
Jā,es jau pašķīru,febr.nav,bet tagad man tur rādās tāds sabiezējums.Tātad rādās,tajā kokā kas pa kreisi.
-

Last edited by Vējš vītolos on 01 Jun 2015 14:10, edited 1 time in total.
Vējš vītolos wrote:Būs vairāk vietas gulēšanai!Viky wrote:Labs rīts visiem!
Durbertam jau otrās (varbūt trešās) brokastis![]()
Labu dienu Durberta namā, labu dienu jums visiem, labie ļaudis!
te nu vajadzētu palīgā pasaukt vecākus, patīrīt zivju krājumus un pie viena pabarot Durbertiņu

Labdien! Sekoju notikumiem jau no olu izdēšanas. Piereģistrējos beidzot. Ļoti interesanti. Varbūt tāpēc, ka dzimtās vietas 10 km no ligzdas. Ieraudzīju izcirtuma malā ko gaišu. Vai tas ir auto? Agrāk tur tā nebija.
Last edited by Andžs on 01 Jun 2015 11:17, edited 1 time in total.
Andžs wrote:Labdien! Sekoju notikumiem jau no olu izdēšanas. Piereģistrējos beidzot. Ļoti interesanti. Varbūt tāpēc, ka dzimtās vietas 10 km no ligzdas. Ieraudzīju izcirtuma malā ko gaišu. Vai tas ir auto? Agrā tur tā nebija.
kur ir auto?
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
-
Vai kreisā pusē - pa labi no ligzdas egles stumbra? Es arī tur reizēm redzu un reizēm neredzu gaišu taisnstūri.Andžs wrote:Labdien! Sekoju notikumiem jau no olu izdēšanas. Piereģistrējos beidzot. Ļoti interesanti. Varbūt tāpēc, ka dzimtās vietas 10 km no ligzdas. Ieraudzīju izcirtuma malā ko gaišu. Vai tas ir auto? Agrā tur tā nebija.
P.S. Laipni lūgti pulciņā!
Maz-ko-zinu wrote:Vai kreisā pusē - pa labi no ligzdas egles stumbra? Es arī tur reizēm redzu un reizēm neredzu gaišu taisnstūri.Andžs wrote:Labdien! Sekoju notikumiem jau no olu izdēšanas. Piereģistrējos beidzot. Ļoti interesanti. Varbūt tāpēc, ka dzimtās vietas 10 km no ligzdas. Ieraudzīju izcirtuma malā ko gaišu. Vai tas ir auto? Agrā tur tā nebija.
P.S. Laipni lūgti pulciņā!
Nevar labi saskatīt
-
Durberts jau dažas reizes pats iestiprinājāsTālis wrote:Barotāju gaidot.
Durberts spēcīgajās brāzmās turas kā īsts jūrnieks.

-
10:24 interesanti,kas tur pa kreisi lejā,kur Durberts visu laiku pēta.Leo laikam bija apkārtnes zinātājs.A,nu ka atdzīsties.
Sveicināti kolēģi-dabas vērotāji!!!
Lai vieglāk būtu visiem pamanīt interesantus sīkumus, lūdzu rakstiet laiku, cikos jūs kaut ko redzat.
Citādāk, ja nesanāk pašiem ilgāku laiku būt pie datora, pēc tam ir grūti pēc pontu bildēm vai video atrast tos momentus par kuriem jūs forumā runājat.
Lai vieglāk būtu visiem pamanīt interesantus sīkumus, lūdzu rakstiet laiku, cikos jūs kaut ko redzat.
Citādāk, ja nesanāk pašiem ilgāku laiku būt pie datora, pēc tam ir grūti pēc pontu bildēm vai video atrast tos momentus par kuriem jūs forumā runājat.
Pievienojos lūgumamstar14 wrote:Sveicināti kolēģi-dabas vērotāji!!!

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns