Sajūsmā par šodienas notikumiem!

Vēl jau diena nav galā. Diez, kas notiktu par sprādzienu, ja Durbe parādītos ligzdā!Maz-ko-zinu wrote:Šodiena pie Durberta sākās ar 199. komentāru lapu![]()
![]()
![]()
Esam rekordisti
Ja es rakstītu scenariju, es to paturetu citai dienai - lai intriga saglabājāsMĀRIS wrote:Vēl jau diena nav galā. Diez, kas notiktu par sprādzienu, ja Durbe parādītos ligzdā!Maz-ko-zinu wrote:Šodiena pie Durberta sākās ar 199. komentāru lapu![]()
![]()
![]()
Esam rekordisti
es ar..Cīrulīte wrote:Man arī acis slapjā vietā!mintons wrote:Es jau!magic wrote:Es tūlīt apraudāšos!
lianaliesma wrote: skyrocket, Protams, ka interesē! Paldies liels!
Turklāt, esmu pārliecināta, ka šo sarunu vajadzētu uzrakstīt un arī iztulkot angliski, un pievienot dabasdatu rakstiem! Mūsu ērgļu dienām un nedienām seko līdzi puspasaules Looduskalender forumā, un arī viņi grib pēc iespējas vairāk uzzināt no to cilvēku puses, kuri reāli ko dara, lai palīdzētu savvaļas pasaulei sadzīvot ar cilvēkiem, kas bieži vien aiz nezināšanas nodara skādi!
Latvijā arī šāda vieta ir: http://dabasdati.lv/lv/article/savvalas ... s-stacija/lianaliesma wrote:Interesanti...
Oho! Kādas interesantas lietas notiek Igaunijā šajā kontekstā - savvaļas putnu rehabilitācija! Un asins pārliešana glābj jūras ērgli!
Raksts angļu valodā
http://news.postimees.ee/3070949/blood- ... aves-eagle
Klātienē? Tajā pusē vai caur ekrānu kādā ierīcē?Ģeogrāfs wrote:Visu laiku mēģinu tuvākajā apkārtnē ieraudzīt Durbi, kura varbūt beidzot sadūšosies tuvoties ligzdai. Bet pagaidām nekā.
Tas ir fantastiski! Es mēģinu šo to, būtiskāko viņiem patulkot, jo tur jau tāpat visi dzīvo līdzi... un pat ir gatavi iesaistīties, palīdz finansiāli ... Es domāju, arī Latvijā mēs paši labprāt kaut kādā veidā gribētu abalstīt tos labos darbus...skyrocket wrote:Man ir saglabājušies ieraksti, kur ir vēl vairāk informācijas, varu mēģināt uzrakstīt un pārtulkot angliski.
Nezinām. Saucam tā, kā vairums nobalsoja. Bet esam gatavi pārsteigumamaliaalia wrote: kā jūs zināt, ka Durberts ir viņš nevis viņa?
Pagaidām nezinām, bet gredzenošanas laikā tika paņemta spalva un ar laiku uzzināsim... pagaidām tikai katram paša izjūtas...aliaalia wrote:Labs vakars visiem vērotājiemesam reģistrējušies
![]()
Visa ģimene seko ligzdas notikumiem no paša sākuma.. tomēr man tāds jautājums radās, lasot forumu, nevar jau visu izlasīt no sākuma.. kā jūs zināt, ka Durberts ir viņš nevis viņa?
107. vai 207.?MĀRIS wrote:Paldies Tev, Vērotāja, par 107 lpp ieliktajiem video . Pa vairāki lāgi noskatījos. Pluspunkti garastāvoklim ilgam laikam!
Viņš būs Durberta Berta Roberta meita.aliaalia wrote:Labs vakars visiem vērotājiemesam reģistrējušies
![]()
Visa ģimene seko ligzdas notikumiem no paša sākuma.. tomēr man tāds jautājums radās, lasot forumu, nevar jau visu izlasīt no sākuma.. kā jūs zināt, ka Durberts ir viņš nevis viņa?
Piedod, kļūdījos.207Maz-ko-zinu wrote:107. vai 207.?MĀRIS wrote:Paldies Tev, Vērotāja, par 107 lpp ieliktajiem video . Pa vairāki lāgi noskatījos. Pluspunkti garastāvoklim ilgam laikam!
Pilnīgi piekrītu! Tās ir arī manas domas, ka Durberta šādu rīcību izsauca tas, ka viņš ilgstoši bija badā. Tā bija viņa aizsargreakcija lai tikai neatņem ēdienu! Izdzīvošanas instinkts!magic wrote:Re, kad bērns paēdis, viņš ir mierīgs. LoģiskiEs domāju agrākā agresivitāte bija tāpēc, ka viņš bija izsalcis.
Varbūt Roberts aizlidoja pēc DurbesCerams, ka nākamā tagad būs Durbe!
Diemžēl tikai caur planšetes ekrānu...Jamsis wrote:Klātienē? Tajā pusē vai caur ekrānu kādā ierīcē?Ģeogrāfs wrote:Visu laiku mēģinu tuvākajā apkārtnē ieraudzīt Durbi, kura varbūt beidzot sadūšosies tuvoties ligzdai. Bet pagaidām nekā.