6.22 Šajā laikā Durberts apmēram 30 minūtes stāvēja ligzdas malā
8.04

Visiem labs rīts!Maz-ko-zinu wrote:Laikam vakardienas. Šorīt ap to knibinājās. Iespējams, ka apgriezta ar ādu uz augšu. Man arī pirms pāris dienām izskatījās zivs liela, bet kad Durberts apgrieza, izrādījās - noēsta otrā puse līdz asakai.Viky wrote:Tā vēl tā pati zivs, ko Robis vakar atnesa, jeb jau citaNevaru saprast
izskatās tāda neēsta.
Roberts atnesa šo zivi vakar 12.13Vecais jūrnieks wrote: Visiem labs rīts!
Vakar taču nebija zivs piegāde. Bija Durbes īslaicīgais apciemojums un tad Roberta neveiksmīgais zivs nešanas mēģinājums. Zivs nokrita. Ligzdā, man liekas, nekas netika piegādāts. Vai tā nav aizvakardienas milzu zivs, kuru Roberts atnesa kā pēdējo?
Ir vērts lādēt video vai tu jau skatījies?Vērotāja wrote:Divas pontu bildes
8.04
Jā, un es nupat apjēdzu, ka no septiņiem es jau pati pie datora.Made wrote:Pieķērās zivij.
Pirms tam gulēja, izstaipīja spārnu, parādīja daiļkājiņu, parotaļājās ar veco spocīgo zivsgalvu, ar to arī pierausās kājās, pavingroja..)
Nē, neskatījos. Ir vērts lādēt. Tikai pontu paskatījos, ka no apmēram 6.00 līdz apmēram 6.30 viņš pievērsies tai pusei.Maz-ko-zinu wrote:Ir vērts lādēt video vai tu jau skatījies?Vērotāja wrote:Divas pontu bildes
8.04
Man neērti jautāt, bet vai kāds nevarētu ar bultu atzīmēt vietu kur sēž vecāks? Jau otro dienu pēc komentāriem, ka viņš tur ir, skatos un nevaru ieraudzīt. Laikam skatos tur, kur viņi pārojās, bet tagad vecāks ir citā vietāDiāna Janušone wrote:Tā liekas, ka lielais atkal sēž ozolā iepretim ligzdai
Made, man liekas, ka ja iestatīta atvēršana ar VLC, tad var pārlikt uz priekšu vai pārslēgt ātrumu. Bet paskatīties nevaru. Man vasarnīcā mobilais internets, kas nav visai ātrs, nupat mēģināju atvērt, parādīja, ka ielādēšana aizņems vairāk kā 2 stundas. Mājās ar optisko ielādējas dažās minūtēs.Made wrote:Ja lādē video, kas ir pēdējais un nav vēl noslēdzies, tad to nevar dzenāt uz priekšu un atpakaļ, jāgaida, kad pats nonāks līdz vajadzīgajai vietai. Varbūt es ko nezinu.
Pēdējā bildē tik stalts un apmierināts izskatāslianaliesma wrote:11.01, 11.03
Es turpat redzēju. Un vēl redzēju, ka no tās vietas paceļas un aizlido.Diāna Janušone wrote:Neesmu droša, bet vakar tur aptuveni
Man ir VLC, bet vecais (vēl nepaņēmu to jauno, kas ir latviski). Un nevar - it kā pavelkas tas rimbulītis, bet attēls nebīdās līdzi, un tiklīdz atlaiž, tā atlec uz sākumu. Ilgi centos, kamēr pielēcaVērotāja wrote:Made, man liekas, ka ja iestatīta atvēršana ar VLC, tad var pārlikt uz priekšu vai pārslēgt ātrumu.