🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Durberta, Berta.. tas būtu interesanti 

Jā, Made, patiesi tā gan mēs varētu sacīt, - nepacietīgi un kāri, kā jau laupījumu iegūstot!Made wrote:Cilvēku sajūtās to varētu teikt - nevis agresīvi pret atnesēju, bet gatavībā - nepacietīgi un kāri, un lai neviens cits nedabū, tas ir mansladida wrote:Nu, nav jau tā, ka Durberts ir agresīvs pret vecākiem un dzen tos prom!

-
Ha! Es vienu pazīstuVērotāja wrote:Bertamintons wrote:DurBella?Emotion wrote:Vērotāja, lai novērstu skumjās domas.................nav vēl DNS? To būtu interesanti uzzināt. man kautkāds čujs, ka mūs gaida pārsteigums.

Skatās gaisā un čakstina.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Ļoti jauki pateikts!AP2You wrote: Paldies, Vērotāja!
Man škiet, ka esat tik toleranta, ieturēta un saprotoša. Ar vārdu sakot, ļoti simpātiska

Es arī pievienojos labajiem vārdiem, papildinot ar to, ka Lielais Paldies jāsaka īpaši gan Vērotājai, gan lianaliesmai, jo viņas abas ir šī foruma "mugurkauls"!
Abas jau kļuvušas par profesionālēm un līdz ar to spēj būt milzu atbalsts pārējiem, dot saturīgas un korektas atbildes uz jautājumiem, ieteikumus, pamācības utt utjp.!

Durbertiņam garlaicīgi. Čiepst kā mazs cālītis/
Ir ir, abas ir super! 

vai, kur tik dramatiskas dziesma! Labāk noskaņojamies pozitīvi: https://www.youtube.com/watch?v=1829-56ihCg
)

Vai ne!Made wrote:Ir ir, abas ir super!

Bet arī visi pārējie, kas pēdējā laikā beidzot saņēmušies un reģistrējušies, un ņem aktīvu dalību, - visi baigie malači!

Tā turēt!

Rainis 
Kas man(im) kaitēja
Putniņam būt,
Uz zaļa zara
Mūžiņu vadīt?
Vējiņš mani šūpoja
Dieniņām cauri,
Vēsmiņa aijāja,
Naksniņu guļot.
Mušas mani baroja,
Garām skrienot,
Lietutiņš dzirdīja,
Mutītē līstot.
Dziesmiņas dziedāju,
Kad man ēst nebij'.
Kad nāca ziema,
Aizskrēju prom.
Atstāju circenim
Dziedāt jums dziesmas:
Par ziemu, par sniegu,
Par ragutiņām.

Kas man(im) kaitēja
Putniņam būt,
Uz zaļa zara
Mūžiņu vadīt?
Vējiņš mani šūpoja
Dieniņām cauri,
Vēsmiņa aijāja,
Naksniņu guļot.
Mušas mani baroja,
Garām skrienot,
Lietutiņš dzirdīja,
Mutītē līstot.
Dziesmiņas dziedāju,
Kad man ēst nebij'.
Kad nāca ziema,
Aizskrēju prom.
Atstāju circenim
Dziedāt jums dziesmas:
Par ziemu, par sniegu,
Par ragutiņām.
Arī es kā ...
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Ļoti jauka dziesmiņa ! Paldies !ilzebe wrote:vai, kur tik dramatiskas dziesma! Labāk noskaņojamies pozitīvi: https://www.youtube.com/watch?v=1829-56ihCg)

-
Kaut šovakar Durbe atlaistos sasildīt Durbertu!
Es pirmīt iedomājos, ka būtu labi arī, ja viņa nakšņotu tur augšā virs viņa..
Durbertiņš/ta atpūšas ar lielo zivi:) 

Ak Dievs, es jau 3-4 dienas mēģinu reģistrēties
Kaut kas negāja. Tik daudz esmu gribējusi komentēt un jautāt. Beidzot esmu reģistrējusies!
Sveiki visiem! Es šīs pēdējās dienas gan sekoju un pārdzīvoju līdz ar Durbertu, gan sekoju līdzi forumam. Man linku uz video bija iedevusi draudzene. Pirms tam par to nezināju. Mani pārsteidza cik lielā kvalitātē mēs savos ekrānos varam sekot līdzi putnu dzīvei. Vienmēr esmu gribējusi zināt, kas notiek stārķus un citu putnu ligzdās, nu es to redzu. Un tas ir tik interesanti! Es tiešām daudz ko jaunu esmu uzzinājusi šīs pēdējās dienās. Cik dažādas ir katras ligzdas un putnu izturēšanās.
Njā, sanāca tā, ka es sāku Durbertu vērot tieši no apgredzenošanas dienas. Neesmu redzējusi, kāda viņam bija dzīve pirms tam. Esmu tikai šo to pārlasījusi no foruma ierakstiem. Sirds līksmo par katru atnesto zivi. Roberts ir tēvs ar lielo burtu. Gaidam Durbi!
Es neuztveru Durberta izturēšanos pret Robertu kā agresivitāte. Jo pirmkārt, ērglis ir ērglis. Viņš ir plēsējs. Cik nu daudz es zinu par putniem. Otrkārt, kaut kas līdzīgs tomēr ir katrā no četrām ligzdām. Mežonīgums ir katrā no ligzdām. Kādā citā foruma tēmā lasīju, ka ērgļu bērns agresīvi izturējās pret brāli, jo tas vienkārši ir viņu dabā. Nedomāju, ka viņš dzen Robertu prom. Varbūt drīzāk Roberts pats vēl ir uzmanīgs.
Kas attiecas uz Durbi. Nu sievietes ir sievietes, uzpūš no mušas ziloni
To es domāju ar nelielu sarkasmu protams
Jo ir labi, ka Durbe ir uzmanīga savādāk kā izdzīvosi? Tikai es ceru, ka viņa drīz sapratīs, ka uztraukumam nav pamata un atgriezīsies pie Durberta.

Njā, sanāca tā, ka es sāku Durbertu vērot tieši no apgredzenošanas dienas. Neesmu redzējusi, kāda viņam bija dzīve pirms tam. Esmu tikai šo to pārlasījusi no foruma ierakstiem. Sirds līksmo par katru atnesto zivi. Roberts ir tēvs ar lielo burtu. Gaidam Durbi!
Es neuztveru Durberta izturēšanos pret Robertu kā agresivitāte. Jo pirmkārt, ērglis ir ērglis. Viņš ir plēsējs. Cik nu daudz es zinu par putniem. Otrkārt, kaut kas līdzīgs tomēr ir katrā no četrām ligzdām. Mežonīgums ir katrā no ligzdām. Kādā citā foruma tēmā lasīju, ka ērgļu bērns agresīvi izturējās pret brāli, jo tas vienkārši ir viņu dabā. Nedomāju, ka viņš dzen Robertu prom. Varbūt drīzāk Roberts pats vēl ir uzmanīgs.
Kas attiecas uz Durbi. Nu sievietes ir sievietes, uzpūš no mušas ziloni

"Mana ideja par maģiju nav saistīta ar skatuves trikiem un ilūziju. Visa pasaule ir maģiska. Daba ir vislabākā burvju māksliniece. Tās maģija ir neizsakāmi bagāta un viss ko mums vajag darīt ir novērtēt to." - MJ "Magic"
Un paldies Jānim Ķuzim par komentāru attiecībā uz notiekošo. Tas nomierina.
Gribēju arī izteikt cik pozitīvs ir šis forums un cilvēki, kuri viens otru nomierina, uzmundrina un izskaidro dažādas lietas.
Gribēju arī izteikt cik pozitīvs ir šis forums un cilvēki, kuri viens otru nomierina, uzmundrina un izskaidro dažādas lietas.
"Mana ideja par maģiju nav saistīta ar skatuves trikiem un ilūziju. Visa pasaule ir maģiska. Daba ir vislabākā burvju māksliniece. Tās maģija ir neizsakāmi bagāta un viss ko mums vajag darīt ir novērtēt to." - MJ "Magic"
- Lianaliesma
magic, prieks, ka pievienojies! 

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Vakara spalvu tīrīšana un astes vēdekļa spodrināšana---nu dikti smuks tas mazais astes vēdeklītis
Saldus sapnīšus Durbertam čiekuram un zivītei.Lai jauna diena nāk ar labiem jaunumiem,bet vispār var jau sākties ar šovakaru---jo ātrāk,jo labāk 

- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa