Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
DanaG wrote: ↑25 May 2022 11:05
Cik saprotu no foruma angļu valodā putnēnam ir dots vārds Margit
DanaG, paldies par ziņu! Un sveicināta forumā!
Lianaliesma wrote: ↑25 May 2022 14:41DanaG, paldies par ziņu! Un sveicināta forumā!
Sveika! Man ļoti iepatikusies šī ligzda un tās iemītnieki, tapēc nolēmu piepalīdzēt arī foruma veidošanā!
Vēl nezinu cik bieži man sanāks šeit būt, laiks rādīs!
Šai tiešraidei diemžēl ļoti īsa atmiņa.
DanaG wrote: ↑25 May 2022 16:21
Sveika! Man ļoti iepatikusies šī ligzda un tās iemītnieki, tapēc nolēmu piepalīdzēt arī foruma veidošanā!
Vēl nezinu cik bieži man sanāks šeit būt, laiks rādīs!
Šai tiešraidei diemžēl ļoti īsa atmiņa.
Laba doma! Nav jau tik svarīgi, cik bieži, pa druskai katrs kaut ko piefiksējam. Jo galvenais jau tas prieks zināt, ka mūsu mazajiem paziņām - ligzdas saimniekiem viss notiek, kā māte Daba nolikusi.