kurā vietā ir tas ozols? no kameras redzams??
Iepriekšējā lapā pēdējā bildē Prihzs apvilcisEmotion wrote:kurā vietā ir tas ozols? no kameras redzams??Made wrote:Pirmais negaiss ar pērkonu laikam viņam, ja? Skat, siluets ozolāviens vai divi tur?
Paldies! Tiešāma! nebūtu iedomājusies, ka TAS ir ozols! Vai tad ozoli aug tik gari un slaidi?Maz-ko-zinu wrote:Te vēl var redzēt, izgriezu. Cerams, ka varēs saskatīt. Man joprojām grūtības notrāpīt ar bildes izmēru.
Kā par brīnumu, šoreiz izdevās.
Plkst. 16:39 no pontu arhīva.
Jā,un sēž tieši tajā vietā ozola zarā šobrīd var redzēt 17:31Maz-ko-zinu wrote:Te vēl var redzēt, izgriezu. Cerams, ka varēs saskatīt. Man joprojām grūtības notrāpīt ar bildes izmēru.
Kā par brīnumu, šoreiz izdevās.
Plkst. 16:39 no pontu arhīva.
Jānis Ķuze lekcijā stāstīja, ka tas ir ozols.Emotion wrote:
Paldies! Tiešāma! nebūtu iedomājusies, ka TAS ir ozols! Vai tad ozoli aug tik gari un slaidi?
Es domāju, ar kautrību tam mazs sakars - viņš ir lepns un drosmīgsmega2 wrote:Diezin kā būtu,ja Durberts uzstājīgāk un skaļāk klaigātu,blakus ozolā viss ir ļoti labi dzirdams---bieži pat ir sakritis,ka pēc ilgākas čiepstēšanas kāds no vecākiem izmet loku ap ligzdu,nu,ja,bet mūsu ērglēns jau ir kautrīgs un pieklājīgs---māte vēl nepaspēja iemācīt ,kā izturēties briesmu gadījumā
"Emotion wrote: "Es nezinu kādas attiecības saglabājas putniem lieliem izaugot, gribās ticēt, ka tikpat ģimeniskas saikne paliek arī izaugušajiem bērniem ar vecākiem.
Protams, ka izcirtums var būt pie bebraines. Bebraine ir bebru radīts appludinājums.summerkid wrote:Kas ir bebraine? Es domāju, ka vieta, kur dzīvo bebriun tāpēc uzskatu bebraine ir teritorija, ko redz aiz ligzdas malas, tur aiz ozola, jo tur mitrs un tālāk ūdens, bet egle ar visu ligzdu tā kā izcirtumā. Izcirtums var būt pie bebraines?