paskatoties Roberta manevrēšanas video arī redzams kā Durberts uztver vecāka ierašanos, tieši tāpat kā tagad - pieliecas un spiedz it kā dzen prom. Mana pārliecība, ka tā tam jābūt, tikai Durbertam augot lielākam, šī izpausme arī kļūst uzkrītošākaMaz-ko-zinu wrote:Ieradās Roberts ar lielu zivi jau bez galvas un "nabaga mazulītis" Durberts to aizdzen prom.
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
-
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Durberts uz zivi lūkojas ļoti domīgi un pat aizdomīgi 

-
Kā tas ir - "izpušinājis"?Vērotāja wrote:Nezinu.... uz astes divi pusapļi, tādi ir Durbei.
Lai gan nav izslēgts, ka Roberts izpušinājis asti.
Jā, Vecaais jūrniek, tā saņem ēdienu arī citi jūras ērgļi citās ligzdās, kurus esam vērojuši. Tā ir normāla ērglēna uzvedība sasniedzot šo vecumu.Vecais jūrnieks wrote:paskatoties Roberta manevrēšanas video arī redzams kā Durberts uztver vecāka ierašanos, tieši tāpat kā tagad - pieliecas un spiedz it kā dzen prom. Mana pārliecība, ka tā tam jābūt, tikai Durbertam augot lielākam, šī izpausme arī kļūst uzkrītošākaMaz-ko-zinu wrote:Ieradās Roberts ar lielu zivi jau bez galvas un "nabaga mazulītis" Durberts to aizdzen prom.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
IzplētisMaz-ko-zinu wrote:Kā tas ir - "izpušinājis"?Vērotāja wrote:Nezinu.... uz astes divi pusapļi, tādi ir Durbei.

-
Par to jau vakar rakstīja... Lianaliesma?Vecais jūrnieks wrote:paskatoties Roberta manevrēšanas video arī redzams kā Durberts uztver vecāka ierašanos, tieši tāpat kā tagad - pieliecas un spiedz it kā dzen prom. Mana pārliecība, ka tā tam jābūt, tikai Durbertam augot lielākam, šī izpausme arī kļūst uzkrītošākaMaz-ko-zinu wrote:Ieradās Roberts ar lielu zivi jau bez galvas un "nabaga mazulītis" Durberts to aizdzen prom.
Vai kameru netīrīja ar kādu smaržojošu šķidrumu? Vai tas arī nevarēja sabiedēt vecākus?
Svīrēm noteikti vajag brīvo kritienu, it kā cietušu svīri uzmanīgi jāpamet gaisā, nevis uzreiz jāsēdina kurpju kastē (kā man gadījies pieredzēt).Made wrote:
Svīres ar garajiem spārniem nevarot pacelties no līdzenas zemes, vajag brīvo kritienu no augstākas vietas, ja?
Nespējot atturēties no "cilvēciskošanas", teikšu, ka jauneklis (jaunuve) izskatās drusku uzmetis lūpu, tas ir, knābi 

-
Es jau domaju "izputinājis", "pakāsis strīpas"Vērotāja wrote:IzplētisMaz-ko-zinu wrote:Kā tas ir - "izpušinājis"?Vērotāja wrote:Nezinu.... uz astes divi pusapļi, tādi ir Durbei.

Atkal mums te nekādas nopietnības, vieni smiekliņi un ķiķināšana

""Balsoju " , ka bija Durbe 

-
Turpinot runāt analoģijās, es teiktu - jauneklis jūtas saimnieks ligzdā, kuru citi drīkst tikai apgādāt ar partiku un gādāt par labsajūtu.Murkjelis wrote:Nespējot atturēties no "cilvēciskošanas", teikšu, ka jauneklis (jaunuve) izskatās drusku uzmetis lūpu, tas ir, knābi
Turpinot analoģiju tēmu- mēs jau sen to konstatējām, ka Durberts mums ir princis, kuram veltīta ir dzeja, gleznoti portreti... ko vēl vairāk?.. vēl dziesmiņu kādu par brašo ērglēnu...Maz-ko-zinu wrote:Turpinot runāt analoģijās, es teiktu - jauneklis jūtas saimnieks ligzdā, kuru citi drīkst tikai apgādāt ar partiku un gādāt par labsajūtu.Murkjelis wrote:Nespējot atturēties no "cilvēciskošanas", teikšu, ka jauneklis (jaunuve) izskatās drusku uzmetis lūpu, tas ir, knābi

Jā, tikai ar to labsajūtas saņemšanu ir tā kā ir. Nu, kā jau pavisam īstam pusaudzim - kaut ko gribās, viss ir slikti, neviens (vecāki īpaši) mani nesaprot utt., bet kaut ko gribāsMaz-ko-zinu wrote:Turpinot runāt analoģijās, es teiktu - jauneklis jūtas saimnieks ligzdā, kuru citi drīkst tikai apgādāt ar partiku un gādāt par labsajūtu.Murkjelis wrote:Nespējot atturēties no "cilvēciskošanas", teikšu, ka jauneklis (jaunuve) izskatās drusku uzmetis lūpu, tas ir, knābi

Labrīt
es balsoju,ka tā bij Durbe ar zivi
mani kaut kā pārliecina tas raksts uz astes 
tiešām liels prieks,ka mamma parādījusies

es balsoju,ka tā bij Durbe ar zivi

tiešām liels prieks,ka mamma parādījusies

-
Mums visiem ļoti gribas, lai tā būtu Durbe.Hildiņa wrote:""Balsoju " , ka bija Durbe
Vai man labot ierakstu, ka tas bija Roberts?

Tas ir Roberts.
Liz01 video
Liz01 video
-
Izskatās, ka Robčiks pat gribēja pieglaust spārnus un piesēst, bet nobijās no Durberta satraukuma izpausmes.
Jā, Vērotāja, tiešām Roberts.
- Attachments
-
- Durberts 31.jpg (65.4 KiB) Viewed 3388 times
Last edited by Tālis on 30 May 2015 12:51, edited 1 time in total.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Eh ,nu ko darīt....tomēr Roberts , bet labi vien ir !Maz-ko-zinu wrote:Mums visiem ļoti gribas, lai tā būtu Durbe.Hildiņa wrote:""Balsoju " , ka bija Durbe
Vai man labot ierakstu, ka tas bija Roberts?