Protams! Labas domas vienmer materializējās. Par spīti visādiem.Ragana neparastā wrote:Truļļaļā-ragana dzied un dejo.Truļļaļā-kā es teicu,tā notika.
un vakarā viens sēdēs uz ligzdas malas.Jā,jā-truļļaļā.
Un ja vēl tās balstās uz ilggadīgu pieredzi

Protams! Labas domas vienmer materializējās. Par spīti visādiem.Ragana neparastā wrote:Truļļaļā-ragana dzied un dejo.Truļļaļā-kā es teicu,tā notika.
un vakarā viens sēdēs uz ligzdas malas.Jā,jā-truļļaļā.
Mārtiņ, ej atpakaļ no kurienes nācis... nevajag te ienest šādas vēsmas... te ir pavisam cits forums, kur apspriež putnus,nevis kaut kāds kaktu kantoris kā delfi, kuri nejēdz ievietot rakstus bez rupjām kļūdām un sagrozītiem faktiem!!! Nevis nomelno to, ko citi dara aiz labākās sirdsapziņas!!mārtiņš77 wrote:pat bērniem māca neaiztikt putnus tie ērgļi tur nekad neatgriezīsies neticiet šiem ornitologiem kuri jūs maldina,manuprāt daudzi putni ir aizgājuši bojā dēļ viņiem tikai to jau mums nestāstīs
Pievienojos.. Ragana neparasta'.. buries tā, ka zibeņi šķiļas.. galvenais, lai beidzot miers mājās un atgriežas ierastais ligzdas ritms...Vērotāja wrote:Ragana neparastā, paburies lūdzu, lai Durbe lido mājās
17.19 Divas zivis
]
Un vēl - paņem līdzi arī Jaanu , kurš te izteicās ap 15.00........Agy wrote:Mārtiņ, ej atpakaļ no kurienes nācis... nevajag te ienest šādas vēsmas... te ir pavisam cits forums, kur apspriež putnus,nevis kaut kāds kaktu kantoris kā delfi, kuri nejēdz ievietot rakstus bez rupjām kļūdām un sagrozītiem faktiem!!! Nevis nomelno to, ko citi dara aiz labākās sirdsapziņas!!mārtiņš77 wrote:pat bērniem māca neaiztikt putnus tie ērgļi tur nekad neatgriezīsies neticiet šiem ornitologiem kuri jūs maldina,manuprāt daudzi putni ir aizgājuši bojā dēļ viņiem tikai to jau mums nestāstīs
Atļaušos tomēr apgalvot, ka Roberts, cik bija tā iespēja izsekot, tad gredzenus uz kājām nemanīju, jo kājas bija pirmais uz ko skatījos...Vērotāja wrote:Viky, tas notika kamēr tiešraide bija atslēgusies. Bet laikam jā, trešais piegājiens.
Tik domāju, vai otru zivi nesa Durbe vai Roberts. Priekš Roberta tā kā laiks starp divām zivīm liekas par īsu. Varbūt tomēr Durbe?
Man šķiet, ka Durbe. Plankumu raksts uz astes bildē (Agy komentārs) līdzinās vairāk Durbes rakstam.Vērotāja wrote:Viky, tas notika kamēr tiešraide bija atslēgusies. Bet laikam jā, trešais piegājiens.
Tik domāju, vai otru zivi nesa Durbe vai Roberts. Priekš Roberta tā kā laiks starp divām zivīm liekas par īsu. Varbūt tomēr Durbe?
Man arī šķiet ,ka tā ir tā pati zivs,ko neizdevās atdotAgy wrote:Vērotāja
varbūt kļūdos, bet šķiet otro zivi nesa ar diviem piegājieniem.. bet varbūt maldos..
Man liekas, ka pēc pirmās zivs Roberts uzlidoja tur pat uz zara (to varēja dzirdēt un arī Durberts tur skatījās).Vērotāja wrote:ame no LK ievietojusi video par pirmo atnesto zivi