Šodien norija vienā gabalā zivs asti !Maz-ko-zinu wrote:Ir vēl viens ļoti būtisks pluss - Durberts iemācījās pats ēst un pats dažos piegājienos pieveica veselu lielu ziviMĀRIS wrote:Piekrītu Maz-ko-zinu, plus pie tam vakar bija vesela zivs! Bet tomēr skumji pagaidām skatīties uz šo ligzdu./Cilvēciskais faktors./
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Šorīt vēl nav bijušiViky wrote:Labrīt!
Vecāki vairs nav apciemojuši bērnu?
DIMBĀ!!!!! Nevaru pastrādāt! /Vājš raksturs, cilv. faktors?/
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Piekrītu Mārim. Skumji skatīties uz pamesto vientuļo bērnu. Būtu viņi vismaz divi, tas būtu uzreiz savādāk. Māte gan neprotas. Jau divas diennaktis pametusi bērnu. Kur viņas mātišķais instinkts?
Cik saprotu, tad nēViky wrote:Labrīt!
Vecāki vairs nav apciemojuši bērnu?

Būtu viņi te divi , tad mēs vispār visi pludotu asarās par nelaimīgajiem ērgļu bērniem no rīta līdz vakaram!!! ( mēs gan to jau darāmEmotion wrote:Piekrītu Mārim. Skumji skatīties uz pamesto vientuļo bērnu. Būtu viņi vismaz divi, tas būtu uzreiz savādāk. Māte gan neprotas. Jau divas diennaktis pametusi bērnu. Kur viņas mātišķais instinkts?

-
Nekā. Es neraudu. Es esmu pārliecināta, ka vecāki būs un viss būs lieliski. Es tikai ar nepacietību gaidu - kad.star14 wrote:Būtu viņi te divi , tad mēs vispār visi pludotu asarās par nelaimīgajiem ērgļu bērniem no rīta līdz vakaram!!! ( mēs gan to jau darāmEmotion wrote:Piekrītu Mārim. Skumji skatīties uz pamesto vientuļo bērnu. Būtu viņi vismaz divi, tas būtu uzreiz savādāk. Māte gan neprotas. Jau divas diennaktis pametusi bērnu. Kur viņas mātišķais instinkts?, taču tad tas viss būtu dubultā
![]()
![]()
)...
Tauta nestresojam!
Šis pārbaudījums Durbertu norūdīs un viņš būs īpaši ''ērglīgs''
Un, kā jau vakar redzējām vecāki neļaus bērnam mirt badā. Acīmredzot viņi zin cik ilgi bērns var izturēt bez ēšanas. nepieciešamības gadījumā atnesīs vēl zivi.
Un man liekas, ka Durbertam vienam ir tīri komfortabli, jā varbūt nedaudz garlaicīgi, un nevar palīst zem mammas pasildīties, bet paskatieties, viņš ir iemācjies PATS ēst, un kā viņš trenējas, lēkā un vicina spārnus
kamēr vecāku nav, viņš būs iemācījies lidot
maybe 
Īstenībā viņš vairs nav nekāds mazais bērns!
Mēs te vairāk saceļam paniku (es tai skaitā
), jo esam nepacietīgi. Bet putniem noteikti ir cita laika izjūta.
Šis pārbaudījums Durbertu norūdīs un viņš būs īpaši ''ērglīgs''

Un, kā jau vakar redzējām vecāki neļaus bērnam mirt badā. Acīmredzot viņi zin cik ilgi bērns var izturēt bez ēšanas. nepieciešamības gadījumā atnesīs vēl zivi.
Un man liekas, ka Durbertam vienam ir tīri komfortabli, jā varbūt nedaudz garlaicīgi, un nevar palīst zem mammas pasildīties, bet paskatieties, viņš ir iemācjies PATS ēst, un kā viņš trenējas, lēkā un vicina spārnus

Īstenībā viņš vairs nav nekāds mazais bērns!
Mēs te vairāk saceļam paniku (es tai skaitā

Es neraudu! Tikai nedaudz uztraucos, un gaidu atrisinājumu. Kā nekā pirmo reizi./man/
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
-
Konstatējam - raud nedaudzi, pārējie ir nepacietīgiMĀRIS wrote:Es neraudu! Tikai nedaudz uztraucos, un gaidu atrisinājumu. Kā nekā pirmo reizi./man/

Peace

MĀRIS wrote:DIMBĀ!!!!! Nevaru pastrādāt! /Vājš raksturs, cilv. faktors?/
protams, Tu taču esi Cilvēks un par to nav jākautrējas

nu, nu. tad vismaz viņi viens otram kavētu laiku, bet šobrīd Durberts ir viens un reizēm savā vientulībā apātiski sēž.. uz to grūti noskatīties.star14 wrote:Būtu viņi te divi , tad mēs vispār visi pludotu asarās par nelaimīgajiem ērgļu bērniem no rīta līdz vakaram!!! ( mēs gan to jau darāmEmotion wrote:Piekrītu Mārim. Skumji skatīties uz pamesto vientuļo bērnu. Būtu viņi vismaz divi, tas būtu uzreiz savādāk. Māte gan neprotas. Jau divas diennaktis pametusi bērnu. Kur viņas mātišķais instinkts?, taču tad tas viss būtu dubultā
![]()
![]()
)...
10:50 vecāks lidinās apkārt ligzdai.
jā, tikko aplaida rinķi... ļoti ceru, ka tā šoreiz ir DurbeViky wrote:10:50 vecāks lidinās apkārt ligzdai.
nesapratu, kas te bij tikko kameras kreisajā pusē?
tas bija skarbi, pienestais ēdien nokrita...zemē, līdz Durbertam nemaz netiekot
vecākiem ir tik lielas bailes no Durberta un ligzdas, ka viņi īsti netuvojas ligzdai...
Last edited by star14 on 28 May 2015 11:02, edited 1 time in total.
11:00
Tikko vecāks nosēdās uz zara kr.pusē, bet... izskatījās, ka zivs izkrita no nagiem...
Tikko vecāks nosēdās uz zara kr.pusē, bet... izskatījās, ka zivs izkrita no nagiem...

Es ar nesapratu, dzirdējo troksni it kā vecāks būtu atlidojis, kad pāslēdzu uz kameru, tad jau tikai zari šūpojās kreisajā pusē.Emotion wrote:nesapratu, kas te bij tikko kameras kreisajā pusē?
Bet tas, ka mēģina jau barot, tas ir labi.ladida wrote:11:00
Cerams, ka atnesīs vēl zivi.