15.02 Kārtojam zarus.

15.05 pārošanās
15.46 pārošanās
15.27 atkal pārošanās!

Kas tas gan par putnu likteņa pirkstu - abiem ar šādu pieredzi atrast vienam otru!sandra3006 wrote: ↑10 Apr 2022 15:41 Betynka dzimusi 2017. gada maijā Mezimēsti.
Tas atrodas 25 km (cik saprotu no Trutnovas ligzdas) attālumā ZA no patreizējās vietas.
Pagājušajā gadā ligzdoja Trutnovas ligzdā. Mazuļus uzaudzināja viena ar divu cilvēku palīdzību.
Mazuļi LOTRANDO un ZUBEJDA .
Tēvs KUBA kādu vakaru izlidoja no ligzdas un vairs neatgriezās.
Kaut nu izdotos Bukačekam un Betynkai BŪT LAIMĪGIEM!

Tad jau mums ir cerības, ka šie abi turpinās draudzēties! Lai viņiem izdodas!

(arī tur ir kamera, bet man nezinu, vai ir tiešsaiste). Viņa joprojām to uzskata par savu ligzdu un instinkts viņu velk atpakaļ
  (arī tur ir kamera, bet man nezinu, vai ir tiešsaiste). Viņa joprojām to uzskata par savu ligzdu un instinkts viņu velk atpakaļ   Tika minēts, ka Betynkas uzvedība šodien pa dienu esot bijusi dīvaina, bet man, diemžēl, nav laika tagad izpētīt visu dienu
 Tika minēts, ka Betynkas uzvedība šodien pa dienu esot bijusi dīvaina, bet man, diemžēl, nav laika tagad izpētīt visu dienu   
  Tomēr man situācija nešķiet traģiska, jo stārķu tur apkārtnē netrūkst un Bukijam vēl ir laiks atrast citu draudzeni, ja Betynka atgriezīsies savā ligzdā. Diemžēl sanāk - kolīdz pie kāda sāc pierast, tā notiek kāds pavērsiens
  Tomēr man situācija nešķiet traģiska, jo stārķu tur apkārtnē netrūkst un Bukijam vēl ir laiks atrast citu draudzeni, ja Betynka atgriezīsies savā ligzdā. Diemžēl sanāk - kolīdz pie kāda sāc pierast, tā notiek kāds pavērsiens