20.07
PIRMAIS Stārķis!

Paldies, es arī brīnījos, kāpēc galva kadrā neietilpstVērotāja wrote: ↑29 Mar 2022 01:01 Ierakstīju video, bet tur puse jāizgriež, lai nav jāskatās uz "stārķi bez galvas". Sataisīšu rīt.
Šis stārķis var būt gan šīs ligzdas iemītnieks, gan arī kāds, kurš piestājis atpūsties savā ceļojumā uz mājām.
Labās puses spārna pirmajai lidspalvai ir pamatīgs robs.
Šajā izvietojumā kamera ir ievērojami atzūmēta tālāk.
Simoninna, vai domā, ka IT apkalpošanu nodrošina ST?Simoninna wrote: ↑29 Mar 2022 10:03 Pieļauju, ka ja mums ir konkrētas vēlmes varam mēģināt ST lūgt pievilkt vai "atvilkt" , man labāk patīk kad var vairāk apkārtni redzēt ( jo bija daudz svešu stārķu uzlidojumi un kad ST pievilka kameras skatu tuvāk ligzdai, tad nevarēja vairs saprast trauksmes iemeslus) .
Drošvien Tev taisnībaVērotāja wrote: ↑29 Mar 2022 10:11Simoninna, vai domā, ka IT apkalpošanu nodrošina ST?Simoninna wrote: ↑29 Mar 2022 10:03 Pieļauju, ka ja mums ir konkrētas vēlmes varam mēģināt ST lūgt pievilkt vai "atvilkt" , man labāk patīk kad var vairāk apkārtni redzēt ( jo bija daudz svešu stārķu uzlidojumi un kad ST pievilka kameras skatu tuvāk ligzdai, tad nevarēja vairs saprast trauksmes iemeslus) .
Pieļauju, ka visas LDF kameras IT jomā apkalpo LDF speciālists. ST pārziņā varētu būt novietojums, vadi, barošana.
Jebkurā gadījumā, tā ir LDF kamera un vajadzētu rakstīt Jānim Ķuzem, viņš jau pāradresēs kam nepieciešams
janis.kuze@ldf.lv