Diedelējam ēdamo

17.38
Mazulītis (tā vismaz man liekas)jūtas ļoti labi tēta klātbūtnē.

Atļaušos nepiekrist,jo šāda komunikācija mazulītim nav vajadzīga.Tā var beigties ar eļļas atvemšanu,jo pie lielāka pāri darījuma,mazulis var tā noreaģēt.Ir redzēts pa šiem gadiem,kā pieaugušais albatross knābj mazuļa knābītī,mēģina trāpīt actiņās.Atkarīgs no katra pieaugušā agresivitātes.Komunikācija sāksies,kad mazuļi vairāk pastaigāsies un satiksies ar saviem vienaudžiem.Arī tad būs konflikti,bet tad jau abi konfliktētāji būs vienā "svaru kategorijā".
Paldies, Sarmīte, par skaidrojumu! Bijām vienlaicīgi likušas ierakstus, tad nepamanīju, ka esat jau ielikusi, ko tas patiesībā nozīmē. Skatoties video, man izskatījās, ka QT atbild knibināšanai, nesasaistīju to ar ēdiena prasīšanu, tāpēc tāda mana piebilde pie bildesSarmīte wrote: ↑14 Mar 2022 13:22Atļaušos nepiekrist,jo šāda komunikācija mazulītim nav vajadzīga.Tā var beigties ar eļļas atvemšanu,jo pie lielāka pāri darījuma,mazulis var tā noreaģēt.Ir redzēts pa šiem gadiem,kā pieaugušais albatross knābj mazuļa knābītī,mēģina trāpīt actiņās.Atkarīgs no katra pieaugušā agresivitātes.Komunikācija sāksies,kad mazuļi vairāk pastaigāsies un satiksies ar saviem vienaudžiem.Arī tad būs konflikti,bet tad jau abi konfliktētāji būs vienā "svaru kategorijā".
(GT)Sharyn Broni (Ranger, DOC) Mod
Kia ora koutou (hello everyone)
Today OGK and YRK's chick is 48 days old. It may seem that the basket is small because the wings can stick out beyond the sides. You will see the wings are folded in when the weight is taken. The thick down makes the chicks look much bigger than they really are. It also insulates them from the cooler autumn temperatures.
The chicks weight today is 3.3kg. This is the same weight as last week but still within the normal weight range. Two very sunny days expending some energy keeping core body temperature down by 'panting' will account for this. The next feed by a parent will likely see the weight jump up closer to 4kg.