🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
18.50 Tiek grauzta tā vecā līdakas galva. Bērns spiedz pilnā kaklā.
Robert, lūdzu nāc ar zivi, bērns badā!
Robert, lūdzu nāc ar zivi, bērns badā!
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
es pat copes kalendāru apskatījos-šodien sliktā diena,kad ķeras vāji.Varbūt ne tikai cilvēkiem?Vai,vai,vairs šito nevar skatīties,ka bērns badā.
Sirds sāp klausoties to spiegšanu... daba mēdz būt nežēlīga, bet tāpat skumji paliek klausoties Durbertu...Ragana neparastā wrote:es pat copes kalendāru apskatījos-šodien sliktā diena,kad ķeras vāji.Varbūt ne tikai cilvēkiem?Vai,vai,vairs šito nevar skatīties,ka bērns badā.

- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

-
Paldies!Vērotāja wrote:Labi, ja paziņos, ierakstīšu visās sadaļās.Maz-ko-zinu wrote: Vērotāja, kad būs ziņa, kad gredzenos Durbertu, tu to iepriekš paziņosi arī citos forumos?
-
Bet paskaties kaut vai uz Zīļukiem. Ja nupat vēl tur nekā diža nebija, tad tagad tur jau kārtīgi pīlēni grozās.[/quote]
Visstraujāk Zīļukiem aug knābji
Visstraujāk Zīļukiem aug knābji

Visstraujāk Zīļukiem aug knābjiMaz-ko-zinu wrote:Bet paskaties kaut vai uz Zīļukiem. Ja nupat vēl tur nekā diža nebija, tad tagad tur jau kārtīgi pīlēni grozās.

Nē- kakli!!!!!!!!!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Durbei viss deguns dūnu pūkās. Maskēšanās 

-
21:00 vēl nav zivtiņa
...vai kāds kas tur tuvāk nevar aiziet un zem egles palikt????Gan jau Durbe uzstieptu augšā 

Izskatās, ka šī tāda gavēņa diena mazajam Durbertam un varbūt arī Durbei. Cerams, ka ar Robertu viss kārtībā. Ilgi nav bijis...
-
Mjāa, pārskatīju komentārus..pēc Vērotājas komentāra spriežot Roberts bijis ligzdā 8:15 no rīta, kad atnesa zariņu. Vai pa dienu viņš ir redžets, tiešām satraucoši nedaudz 

- Lianaliesma
Savādi, ka Durbe negāja visu dienu medīt...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

pontu bildēs it kā pa dienu neredzēju Robertu, taču 9:54 Durbe kaklu izstiepusi uz kaut ko augšā baras vai sauc...Diāna Janušone wrote:Mjāa, pārskatīju komentārus..pēc Vērotājas komentāra spriežot Roberts bijis ligzdā 8:15 no rīta, kad atnesa zariņu. Vai pa dienu viņš ir redžets, tiešām satraucoši nedaudz
iespējams, ka Roberts lidoja pāri.. taču pēc tam...

Un Durbe varbūt nedodas medīt, jo Roberts nav tuvumā

Man liekas, ka Durbe Durbertu nepamestu bez attālinātas pieskatīšanas...

Jā, man arī liekas, ka Durbe nelidoja medīt, jo nevarēja atstāt Durbertu bez pieskatīšanas. Durberts ir pietiekoši liels, lai mammai nevajadzētu viņu visu laiku sildīt, taču vēl nav tik liels, lai atstātu viņu vienu.
Jau daudzas reizes esmu rakstījusi, ka ASV, kur kameras tiek grozītas pa apkārtni, novērojām, ka kāds no baltgalvas ērgļu (jūras ērgļu brāļi) pieaugušajiem vienmēr sēž uz tuvējiem zariem, bet mazie ligzdā.
Jau daudzas reizes esmu rakstījusi, ka ASV, kur kameras tiek grozītas pa apkārtni, novērojām, ka kāds no baltgalvas ērgļu (jūras ērgļu brāļi) pieaugušajiem vienmēr sēž uz tuvējiem zariem, bet mazie ligzdā.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
tātad atliek tagad turēt īkšķus un gaidīt RobertuVērotāja wrote:Jā, man arī liekas, ka Durbe nelidoja medīt, jo nevarēja atstāt Durbertu bez pieskatīšanas. Durberts ir pietiekoši liels, lai mammai nevajadzētu viņu visu laiku sildīt, taču vēl nav tik liels, lai atstātu viņu vienu.

-
LabrIt, LV 5:50! Perkoņu negaiss Durbē. Mamma lietus-sardzē! Bet lēca vēl notraipīta....
21.maijs 6.05 Diez' cik patīkami neizskatās ,īpaši ,ja tukši vēderi..... 

-
6;17 izskatās tieši tāpat kā bildē 5;50,bēdīgi
-
6;40 gādīgā Durbīte kā lietussardziņš,Durberts apakšā knukst it kā knupītis būtu knābī.un diena-visur līst...gan pie Dumpienes,gan Zīļukiem.Robert,nāc mājās ū-ū-ū.Ū-Ū-Ū.
-
Tiešām nav bijis?