Skaista bilde. Man arī citas pirms tam patikaAP2You wrote:13:52
Mammucis atgriežas. Mazuļiem galvas gaisā

Interesanti ir tas, ka mūsu bildes palielinās pa visu ekrānu, kad uzklikšķina, bet Vērotājai un vēl dažiem tās jau ir lielas.

Skaista bilde. Man arī citas pirms tam patikaAP2You wrote:13:52
Mammucis atgriežas. Mazuļiem galvas gaisā
Labāk pastāsti man - muļķei, kā tu viņu izdzēsi. Gribu iemacīties dzēst.Vērotāja wrote:Ja kāds paspēja izlasīt komemtārus par vilcieniem - tas bija citā kamerā
Esmu šī foruma Moderators un man ir pieeja ziņu dzēšanas funkcijai.Maz-ko-zinu wrote:Labāk pastāsti man - muļķei, kā tu viņu izdzēsi. Gribu iemacīties dzēst.
Paldies liels! Es vakar tā arī izdarīju.Vērotāja wrote:Esmu šī foruma Moderators un man ir pieeja ziņu dzēšanas funkcijai.Maz-ko-zinu wrote:Labāk pastāsti man - muļķei, kā tu viņu izdzēsi. Gribu iemacīties dzēst.
Komentētājs pats var izdzēst ziņu līdz brīdim, kamēr cits nav ierakstījis nākamo. Tā kā "dienesta pienākumu" dēļ lasu visas ziņas forumā, ja ir vēlēšanās kaut ko dzēst, bet vairs nav iespējas, var ierakstīt ziņu ar lūgumu izdzēst. Es to izdarīšu.
Tev skaista skrīnšotu sērija padevās, AP2YouAP2You wrote:Engurē vējš, meldri šupojas kā lieli koki.
pl.16:07 Dumpe atgriežas no kārtējās šodienas pastaigas. Laikam jau ligzdas tuvumā nav pietiekami zivju, iet tālāk lūkot. Kādā brīdī manīju, ka Dumpe ķēra vaboli vai mušu ... katrā ziņā kaut ko no lidojošajiem.
Mazuļi galvas pacēla vien tad, kad mamma jau bija iekāpusi ligzdā
Tu jau pati vari izlabot izdzēšot vienu no bildēm vai abas un tad ieliekot otrādā secībā.Maz-ko-zinu wrote: Vērotāja, vai to var izlabot?
Kā par brīnumu - izdevāsVērotāja wrote:Tu jau pati vari izlabot izdzēšot vienu no bildēm vai abas un tad ieliekot otrādā secībā.Maz-ko-zinu wrote: Vērotāja, vai to var izlabot?
šis kadrs laikamMaz-ko-zinu wrote:Amizants bija skats, kad Dumpe 13:36:04 stāvēja uz vienas kajas, otra - uz saniem.
Jā, Tev te bija super kadri ar zivju ķeršanu, šodien es beidzot atradu laiku, kad viņa bija lokatorsAP2You wrote:Mani savukārt sajūsmina, cik gaciozi kakls tiek grozīts, kā izvirzīts, kad jāpaskatās uz augšu, vai jānoķer zivs. Gluži kā čūska. Un vēl tas acu skatiens