11:55 pa starpām ķeršanai irši mēdz sapulcēties pie skrejas uz apspriedi - varbūt noķertais paguvis izdalīt briesmu feromonu te ES noskatījis sev mērķi..
11:55 .. un veiksmīgi noķer
11:55 man bija interesanti pa kadram sekot viņa manevriem (nedod miera tas teiciens, ka viņi prot rotēt lidojot), te tādas pozas - mazajās bildītēs tāds astes pacēlums bija pirms virziena maiņas uz gandrīz pretējo
Last edited by Made on 05 Aug 2021 18:52, edited 1 time in total.
Šī sekunde arī bija gara gara un skaista - 6 bildes
Uz būra sienas redzama ēna no citas zaļās vārnas aizkadrā. Vēlāk pielidos FL, varbūt tā met tagad ēnu un viņš viņai izrādās?
8:16:52 1
8:16:52 2
8:16:52 3
Last edited by Made on 05 Aug 2021 18:45, edited 2 times in total.
Kāpēc es liku tās daudzās bildes? Iršu ķeršana notiek tikpat ātri kā blusu ķeršana video nevar paspēt saskatīt, vai noķēra - pat normāli lēni pārbraucot laika joslu 14 minūšu videoierakstam, var izlaist pielidojumu, toties var palēnināt un arī iet kadru pa kadram, asākās vietas izbaudot un ekrānuzņēmumus saglabājot. Un tad gribas padalīties ar to krāšņumu, sevišķi jau āra kameras skatiem! Paldies, puke, par tiem video!
Bet apspriedušas viņa to bija jau pirms tam - tusēja tieši tajā malā, kad bija noticis kāds zaļo vārnu uzbrukums iršiem. Jocīgi, ka no būra kameras ir spoguļattēlā
Last edited by Made on 05 Aug 2021 18:35, edited 1 time in total.