Tas bija papiņš

Pašam vēl īsti nesanāk, bet malacīts

TasPatsFans, arī vēroju pusdienu piegādi. Laikam nesēja ir mamma.Stelian Bodnari
In Bucovina at this moment we are in the middle of the day when the sun is at the highest point on the sky so ...
Stelian Bodnari
AcvilaThe name of the Golden Eagle cub is ZENIT. (means, the highest point on the celestial vault).Acvila
Bija mīlīgāki vārdu piedāvājumi, bet tad uzreiz kā spēriens no skaidrām debesīm -Zenit. Arī negribās saukt piedāvātajā vārdā, bet laikam jau jāciena tiešraides saimnieki.TasPatsFans wrote: ↑27 Jun 2021 15:22 Feja, lai nu būtu vārds Zenit-manā galvā tas tomēr nestrādā..Man tomēr gribas šo mazulīti nosaukt kādā daudz sievišķīgākā vārdiņā(pēc manas saprašanas, tā tomēr vairāk izsskatās pēc meitiņas-peciņas)
Nu labi,ne mums par to spriest..es viņu saukšu kā gribēšuMaija, Paija utt
![]()
Protams, ka tas tā ir...es jau arī cienīšu ..klusībā tomēr saukšu par Princesīti MagoniFeja wrote: ↑27 Jun 2021 15:25Bija mīlīgāki vārdu piedāvājumi, bet tad uzreiz kā spēriens no skaidrām debesīm -Zenit. Arī negribās saukt piedāvātajā vārdā, bet laikam jau jāciena tiešraides saimnieki.TasPatsFans wrote: ↑27 Jun 2021 15:22 Feja, lai nu būtu vārds Zenit-manā galvā tas tomēr nestrādā..Man tomēr gribas šo mazulīti nosaukt kādā daudz sievišķīgākā vārdiņā(pēc manas saprašanas, tā tomēr vairāk izsskatās pēc meitiņas-peciņas)
Nu labi,ne mums par to spriest..es viņu saukšu kā gribēšuMaija, Paija utt
![]()
Sharon Dunne
Bucovina ~ Mom Returns & Feeds Remainder Of Wood Pigeon To Zenit! 🥰
VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=ZMvMizuVICQ...
Mom returns to the nest and sees that someone was eating while she was gone! lol She picks up the remainder of the wood pigeon carcass that Dad brought in and she immediately begins to feed it to Zenit. Zenit had a nice crop already from the afternoon of self feeding on it but by the time Mom is finished, Zenit's crop is very full! Mom looks for scraps on the nest when she is finished and then departs. Zenit is ready to take a nap now! Enjoy the video & scaps!
Bucovina GE 6/27/21