J3 atnesa Irmai zivi, viņa aizlidoja ēst uz sauso koku

Es jau joprojām ceruVērotāja wrote:Jamsi, to pagaidām nevar apgalvot. Šogad putni atgriežas ļoti vēlu. Ornitologi pagaidām nezin iemeslus kāpēc šogad tā notiek.
Jamsi, Irmai un Ilmāram arī pagājušajā gadā mazulīši bija vēlāk nekā Laumai un Pērkonam. Tie arī daudz vēlāk pameta ligzdu - Laumas un Pērkona ligzdā pēdējais no trim bērniem bija redzēts 10. augustā, savukārt Irmas un Ilmāra ligzdā viņu bērns pēdējoreiz iegriezās 12. septembrī.Jamsis wrote:18.49 sausajā kokā viens zivjērglis.
..... vai jau nav par ilgu ..... man šķiet Ilmārs neatgriezīsies, 28.aprīlis un viņa nav...... es gan neesmu nekāda eksperte, bet citi zivjērgļi jau visādi riktējas un izdarās ligzdās, mūsējie Latvijā jau sēž uz oliņām.....
Aigars wrote:Pats neesmu bijis pie Laumas un Pērkona ligzdas, bet vietējais respondents ziņoja, ka 6.aprīlī pie ligzdas tika novērots pāris. Kādas būs ligzdošanas sekmes šajā ligzdā, bus zināmas jūlija sākumā, kad pārbaudīšu vēlreiz šo ligzdu.Vērotāja wrote:Nora, ja rakstīsiet Aigaram Kalvānam, varbūt viņam ir kaut pāris vārdi ko pateikt par Laumu un Pērkonu?
Mēs jau citā sadaļā esam nolēmuši pēc pāris nedēļām kolektīvi vērsties pie DD administrācijas ar lūgumu pastāstīt par mūsu mīluļu gaitām šogad