Būtu interesanti zināt, kurā Vidzemes malā atrodas ligzda? Nu, tāds ~ 30-50km reģions? Saulkrasti, Pļaviņas, Madona, Alūksne- tak millzzīiga starpība! Es te arī laika ziņas skatos

Ligzda ir pie Cēsīm.Brūnā Lācene wrote:10.33 Tas putns, kurš ligzdā, bļaustās. Pēc brīža ieradās otrs vecāks un atnesa zivi. Notiek "sardzes maiņa" un zivs tiek aiznesta apēšanai tuvējā priedē, turpat, kur vakar. Viņiem laikam kaimiņu priedē "ēdamistaba" iekārtota?
Būtu interesanti zināt, kurā Vidzemes malā atrodas ligzda? Nu, tāds ~ 30-50km reģions? Saulkrasti, Pļaviņas, Madona, Alūksne- tak millzzīiga starpība! Es te arī laika ziņas skatos
Labdien! es arī, kad ieskatos, redzu to tur, kad kustās.Brūnā Lācene wrote:Ja vērīgi skatās, brīžiem var pamanīt, ka tālumā "ēdamistabas" priedē otra ērgļa baltā galva grozās.
17:35Maz-ko-zinu wrote:Palaidu garām darbības sākumu. Atkal ēd, bet neredzēju, kur zivi ņēma - Pēteris atnesa vai izraka ligzdā?
Ap to pašu laiku 17:14
Izskatās, ka tā bija ķeska no iepriekšējā pienesuma un skaidrs, ka ar to nepietiek. Uzstājīgi sauc.