Sarunas un informācijas par jūras ērgļiem Durbē un citur
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2021 (Mildas ģimene-komentāri, sarunas, viedokļi, no 24.04.2021.)
Ieliekiet LŪDZU pareizā ( nesaprotu
)

Re: Jūras ērgļi Durbē, 2021 (Mildas ģimene, hronoloģiski)
Man tiešām jāvaicā, vai Jūs esat jaunais moderators Vērotājas vietā? Mēs te mierīgi liekam bildes, video un ienākat Jūs ar savām pretenzijām, norādījumiem.SA Travel wrote: ↑24 Apr 2021 18:30 Laikam būs visiem vērts atsvaidzināt atmiņu:
viewtopic.php?f=15&t=2386

- Lianaliesma
Feja,
Sadalīju tēmu, lai mega2 (vai kāds cits, ja vēlas) turpinātu dokumentēt notiekošo ligzdā hronoloģiskā secībā.
Atcerēsimies. Tāds pieraksta veids sākās jau, kopš Vērotāja akceptēja megas2 darbošanos, viņai sīki visu dokumentējot, neskatoties uz pārējo forumiešu neapmierinātību, kā rezultātā pirmā forumu pameta Mārīte, ja atceramies, un vēlāk pamazām atsijājās pārējie.
Piekrītu Vērotājai, ka varbūt ir labi ligzdas vēsturei, ja viss tiek sīki pierakstīts un katrs, kas vēlas, jebkurā laikā var iziet notikumiem cauri hronoloģiski, nelasot pārējo forumiešu sarunas, piezīmes, pārdomas.
Tēmā Jūras ērgļi Durbē, 2021 (Mildas ģimene-komentāri, sarunas, viedokļi, no 24.04.2021.) rakstām savus komentārus par novēroto ligzdā, liekam fotoattēlus, ja vēlamies - arī savus jautājumus, pārdomas, viedokļus. viewtopic.php?f=27&t=4135
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

-
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2021 (Mildas ģimene-komentāri, sarunas, viedokļi, no 24.04.2021.)
Es arī domāju, ka viss ok, turpinam šeit fiksēt ligzdā notiekošo, komentēt, apspriest jaunumus u.t.t.
Visi te vecajie un jaunajie grib kā labāk, bet sanāk kā vienmēr - SŪDĪGI! Varat mani "banot", ja esmu pārkāpis te izdomātos pieklājības noteikumus.
Visi te vecajie un jaunajie grib kā labāk, bet sanāk kā vienmēr - SŪDĪGI! Varat mani "banot", ja esmu pārkāpis te izdomātos pieklājības noteikumus.
Tagad jau arī visu lika hronoloģiski, tikai klāt nāca video un kāds savs pieredzes komentārs. Tad mega pa šo tēmu uzskaitīs zivis, barošanas, aizlidošanas, atlidošanas utt un pārējie pa otru tēmu? lianaliesma, tad tie būs tie paši vēži, tikai citā kulītē.lianaliesma wrote: ↑24 Apr 2021 18:36 Feja,
Sadalīju tēmu, lai mega2 (vai kāds cits, ja vēlas) turpinātu dokumentēt notiekošo ligzdā hronoloģiskā secībā.
Tas sākās jau, kopš Vērotāja akceptēja megas2 darbošanos, sīki visu dokumentējot, neskatoties uz pārējo forumiešu neapmierinātību, kā rezultātā pirmā forumu pameta Mārīte.
Piekrītu Vērotājai, ka varbūt ir labi ligzdas vēsturei, ja viss tiek sīki pierakstīts un katrs, kas vēlas, jebkurā laikā var iziet notikumiem cauri hronoloģiski, nelasot pārējo forumiešu sarunas, piezīmes, pārdomas...
Labi, es te ne uz ko nepretendēju. Skatīšos, kā citi dara.

Labdien!
Esmu cilvēks no malas, tikai vēroju, kas notiek ligzdā un liekas tik superīgi, ka ir vieta, kur kāds ieliek bildes un galvenos notikumus, kur aprunājas par notiekošo
Bet nupat vairs vispār nesaprotu. Vispirms nebija skaidrs, kas īsti un kāpēc kādam nepatīk. Tagad tēma sadalīta divās
Ar kādu īsti mērķi? Man arī šis formāts likās ļoti skaidrs un saprotams. Forši, ka viss vienuviet. Nav jau te to sarunu tik mežonīgi daudz, lai nevaretu saprast notikumus. Un netraucē, ja arī kaut kas kādreiz atkārtojas.
Esmu cilvēks no malas, tikai vēroju, kas notiek ligzdā un liekas tik superīgi, ka ir vieta, kur kāds ieliek bildes un galvenos notikumus, kur aprunājas par notiekošo
Bet nupat vairs vispār nesaprotu. Vispirms nebija skaidrs, kas īsti un kāpēc kādam nepatīk. Tagad tēma sadalīta divās
19.05 Ligzdā viss bez izmaiņām, Milda silda bērnus un gaida lielo zivi! 

Jo tālāk, jo trakāk, vienu tēmu dalīt divās - kā reiz lielāks bardaks, ko un kurā rakstīt. Vai tad novērojumi un viedokļi par notiekošo ligzdā nav hronoloģiski?
-______susurella wrote: ↑24 Apr 2021 19:06 Labdien!
Bet nupat vairs vispār nesaprotu. Vispirms nebija skaidrs, kas īsti un kāpēc kādam nepatīk. Tagad tēma sadalīta divāsAr kādu īsti mērķi? Man arī šis formāts likās ļoti skaidrs un saprotams. Forši, ka viss vienuviet. Nav jau te to sarunu tik mežonīgi daudz, lai nevaretu saprast notikumus. Un netraucē, ja arī kaut kas kādreiz atkārtojas.
Pilnībā piekrītu!
Esmu forumā no 2016.gada. Kā gan šādu vienas ligzdas vērošanu un komentārus var sadalīt 2 daļās??? Hronoloģiskos notikumus taču pavada domas par notikumiem un emocijas un attiecīgā notikuma komentārs. Kā to var nošķirt? Kas te notiek? Vai es ne tā saprotu?
Sadala ietekmes sfēras. Gluži kā mafija. Drīz killeros (bloķēs) tos kuri nepatīk.
Es arī jau pāris gadus no malas lasu šo forumu, bet nu tas, kas notiek šobrīd ir pilnīgs absurds. Rodas sajūta, ka dažs ir aizmirsis, kas īsti ir "forums" un tā vietā sagaida privāto blogu. (Zināšanai. Forums ir fiziska vai virtuāla vieta, kuru izmanto, lai tiktos un apmainītos ar idejām un pieredzi par dažādām tēmām. Vārds forums nāk no latīņu valodas foruma, kas nozīmē plaza, tirgus vai publiskā telpa. Romas forums praksē kļuva par tikšanās vietu un līdz ar to ideju un viedokļu apmaiņu.)
Šodien visi skaisti dokumentēja notikumus ligzdā, pievienoja arī savas izjūtas - un pēkšņi tas nav labi. Laikam tāpēc, ka to šodien dara daudz dažādi cilvēki, nevis tikai mega2. Man jau šķistu, ka ir jāpriecājas par aktivitāti - tas nozīmē, ka vairāk cilvēku interesējas par dabu, putniem, kamerām. Bet nē - tā vietā jāuztaisa "sava smilšu kastīte" ne-VIP forumiešiem.

Te notiek tas, ka vērotāja un liesma grib parādīt, ka ir pārrākas par visiem! Idiotisma kalngals!
Gaidu ar nepacietību, kad mani nobanos
- Lianaliesma
Vijolīte, ja nesekojāt līdzi visiem komentāriem, nebūtu viegli visu pārstāstīt, varbūt palasiet Diskusiju sadaļu.
Bet galvenā doma ir tāda.
Spraigie ligzdas notikumi hronoloģiskā secībā tikuši dokumentēti jau gandrīz 200 lappusēs, ko pamatā veica mega2 līdz š.g. 23.aprīlim ieskaitot, tad nu šī tēma tika atstāta turpināšanai līdzīgā veidā.
Bet tā kā forumiešu skaits ir krietni pieaudzis, to domas par to, kā ērtāk veidot novērojumu pierakstus, dalās.
Un lai vēlāk pienākušo forumiešu jautājumi un piezīmes netraucētu notikumu plūduma uztveri, ir izveidota šī jaunā tēma.
Atšķirība starp tēmām lasāma to nosaukumos.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

Re: Jūras ērgļi Durbē, 2021 (Mildas ģimene-novērojumi un sarunas, no 24.04.2021.)
Paldies visiem par interesantiem kadriem! Patiešām vairāk sāk patikt neitrālas diskusijas un dažādība..
Un tie, kas uzreiz brūk virsū un kritizē, ka nav tā kā bija megai2..tie cilvēki tikai pierāda, ka kāds bija jau izvirzīts par elku, kas nenāk par labu forumam pēc būtības! Lai visiem veicas faktu dokumentēšanā, lasīšu ar interesi!🙂
Un tie, kas uzreiz brūk virsū un kritizē, ka nav tā kā bija megai2..tie cilvēki tikai pierāda, ka kāds bija jau izvirzīts par elku, kas nenāk par labu forumam pēc būtības! Lai visiem veicas faktu dokumentēšanā, lasīšu ar interesi!🙂
Ne tikai LLiesma un Vērotāja...Pievienojiet vēl vismaz piecpadsmit ilggadējus pieredzējušus vērotājus, kuri arī grib izteikt savas domas un diskutēt par notiekošo Durbes ligzdā. Diemžēl iepriekšējā sadaļā tas nebija iespējams, jo pazuda megas2 smalkajos hronoloģiskajos pierakstos.Šī ir sadaļa visiem, tostarp arī Jums, ja būs vēlēšanās sekot, komentēt un iesaistīties vērošanā!
Last edited by d.e. on 24 Apr 2021 21:58, edited 2 times in total.