16:30-16:44 (13:36) Grejuka aktivitātes pauzē starp vienu gulēšanu un otru gulēšanu.
17:43-17:47 (4:23)
Grejuks ar “kaujas saucieniem” atnes ligzdā melno lupatu (to pašu, kuru aiznesa Grejs, vai citu).
17:43 Grejuks ar karogu

Hildina wrote: ↑13 Aug 2020 08:03 13. augusts
Labrīt !
Golda pēdējo reizi bija ligzdā 5.08., bet Bricis 7.08.
6.38 kliedzošās Čipas pavadīts, Grejs atnes zivtiņu
9.25 zivtiņa Grejukam
9.49 zivs Čipai, citādi viņa jau sāka grauzt veco žurkādu
10.00 Čipa ar Grejuku sēž kopā uz zara - iepriekš tas nav redzēts
10.24 kautkas nesaprotams tika Grejukam
11.52 šoreiz ir zivs - atkal Grejukam.....šodien veco laiku ceturtdiena - zivju diena
12.44 un atkal zivs - Čipai

Nedeva mieru doma – kas ir vakardienas zivs? It kā abiem jaunuļiem vakariņās bija pele un Čipa vēl pārmeklēja ligzdu – vai tiešām zivs varēja palikt neapēsta..
 Nedeva mieru doma – kas ir vakardienas zivs? It kā abiem jaunuļiem vakariņās bija pele un Čipa vēl pārmeklēja ligzdu – vai tiešām zivs varēja palikt neapēsta..   

Hmm.. es arī nezinu, kas tas ir, bet žurkai par lielu, manuprāt.. es domāju – kur palika tas eža kažociņš? Ja bija jauns ezēns ar vēl nesacietējušām adatiņām … vai varbūt tā ir vēl agrāk atnestā kažokāda?
 Hmm.. es arī nezinu, kas tas ir, bet žurkai par lielu, manuprāt.. es domāju – kur palika tas eža kažociņš? Ja bija jauns ezēns ar vēl nesacietējušām adatiņām … vai varbūt tā ir vēl agrāk atnestā kažokāda?

Mirkli gribas pakavēties tajā sirsnīgajā atmosfērā, kas valdīja šīs ligzdas čatā. Hildiņas konspekti forumā un saimes čalošana dienas garumā ieintriģēja meklēt norādītos laikus
 Mirkli gribas pakavēties tajā sirsnīgajā atmosfērā, kas valdīja šīs ligzdas čatā. Hildiņas konspekti forumā un saimes čalošana dienas garumā ieintriģēja meklēt norādītos laikus 

Paldies, Olga!
  Paldies, Olga!