Vispirms pasaku paldies LEO un Murkjelis par droši izteikto viedokli, kuram es pilnībā pievienojos.
To visu lasot, var just kā notika Jums uzbrukumi, tāpat kā man. Viss tas pats. Pareizi Leo teica par to boksa maisu, tas tā tiešām notiek līdz šim brīdim, brūk un brūk nemitīgi ik dienas, alkst asiņu, vari izteikt jebkuru viedokli, un atkal ''bunkš'' un pa seju un vēl tā sāpīgi, kaut arī virtuāli, bet sāp...Leo izteica pilnīgi manas domas par šīs vietnes cilvēkiem, '' Neiecietība pret viedokļu dažādību, savējā uzspiešana.Forums,manuprāt,nevar un nedrīkst būt pārlieku zinātniski pētniecisks, kur kāds sevi iedomājas par pētnieku,visu pakārtojot tikai un vienīgi statistikai,korelācijai,determinācijai.'' Pēc šādas ilgstošas otra cilvēka viedokļa nepieņemšanas, izraisa patiesi sašutumu. Forumieši ir ''privatizējuši'' un uzspiež ar savu agresiju otram to, ko tikai viņi uzskata par pareizu.
LDF ne velti uzsvēra, ka ''Forums ir vieta brīvām diskusijām, lietotāju "īpašums”- pēc definīcijas vārds "forums" nozīmē "tautas sapulce". Tātad nevajag jau veidot šeit lielu vienpartijas sistēmu ar komunisma piegaršu. Un uzspiest to tagad katram, kurš ienāk. Izteikties šeit var visi brīvi, dzīvojam taču brīvā demokrātiskā valstī, un cilvēktiesības vēl neviens nav atcēlis un tas ir, forumieši, jārespektē un pārkāpt tās tik agresīvi kā jūs nedrīkst. Brīvas diskusijas, lai notiek. Nerunājot jau par balsošanu, tas vispār ir rupjš un klajš cilvēktiesību pārkāpums! Pēc jūsu uzvedības izskatās, ka juridiskās zināšanas jums ir nulle.
Un kāda bagāta fantāzija Fejai ''Jūs neesat Lavanda8 tuvu stāvošs cilvēks'' tā tiek rakstīts atbildē Leo. Es nevarēju no smiekliem apstāties. Kur tas viss ņemas??? Murgs! Kaut arī būtu, atkal skaidri saskatāma uzbrūkoša agresija otram liegt izteikt savu viedokli, vajag taču uzrei ''olinčot'' uz vietas, ja nav pa spalvai.
Atbalstu LEO Tieši tā-nav un nedrīkst būt tāda, atsevišķu cilvēku grupas foruma.Tas ir kopējs,kurā nav savējo, nav svešo. Nav pareizo vai nepareizo. Ir ļoti glaimojoši iedomāties sevi Dieva vietā, un jūs ne tuvu neesat Dievam mazā naga vērti vai saņemt iedomātu indulgenci par kaut kādiem īpašiem nopelniem vai ieguldījumuā, kā tādu titulu, lai atļautos nekaunīgā veidā mani apmētāt ar akmeņiem!
Šo visu izlasīja viens cilvēks, kurš ir jurists. Viņš bija neizpratnē vai jums, kas ir pret mani sadumpojušies ar garīgo veselībi viss ir kārtībā. Te var teorētiski pret jums arī tiesu prāvas, pret jums katru, ja nebeigsiet šādu balagānu, pārkāpjot regulāri manas cilvēktiesības. man nav nekādas intereses vispār ar jums šeit diskutēt, jo mani interesē putni, veidot foto, veikt savus šeit ierakstus par putniem un vērošana, iesaku arī jums vērot putnus, nevis nodarboties ar mana goda un cieņas nemitīgu aizskaršanu.
Ir skatītāji un viņu ir daudz, jo skatās lielākā daļa Latvijas un vēro līdzi forumam tāpat, tad jau jārīko visas Latvijas balsošanu! Un man ir atbalstītāji viennozīmīgi, es lasu un visam sekoju līdzi, tikai izteikties nevēlos, jo ar jums runāt kā jūs ar mani nevēlos, visi nav ar tādu Dieva sindromu kā jūs šeit.
Jūs sen esat vienoti, kaut arī ne visi...dariet, kas jums darāms, lieciet man mieru, es darīšu, kas man ir saistošs forumā-un tie ir putni, tas ir kļuvis par brīnišķīgu laika pavadīšanas daļu tiklīdz, kad tas ir. Miers ar jums!
Cilvēks,dzīvojot barā,neviļus aiz pašuzturēšanās dziņas pielāgojas baram.Dvēseles dziļuma dimensija paseklinās.Ja cilvēks nevar dienu iztukšot no sava kausa,viņš dzīvo tikai pusdzīvi,viņa garīgā seja arvienu vairāk izbāl./Z.Mauriņa/