Mammīte tūlīt pat paņem vienu un sāk barot mazuļus!

Šī gada ligzdu tiešraižu adresītes vajadzētu ielikt sākumlapā, lai var atrast!
Nu jau tās ir vairākas.
Plīvurpūču tiešraides kanāls
Sarakstīju pirmajā komentārāsandra3006 wrote: ↑05 Feb 2020 19:36 Šī gada ligzdu tiešraižu adresītes vajadzētu ielikt sākumlapā, lai var atrast!
Nu jau tās ir vairākas.
Paldies, Vērotāja!Vērotāja wrote: ↑05 Feb 2020 20:57Sarakstīju pirmajā komentārāsandra3006 wrote: ↑05 Feb 2020 19:36 Šī gada ligzdu tiešraižu adresītes vajadzētu ielikt sākumlapā, lai var atrast!
Nu jau tās ir vairākas.
viewtopic.php?p=112553#p112553
Labs rīts! Nu tad brīnumi arī notiek. Teko...un paskrien garām baltajām žurkām kā nebijušām. Tad jau būs paēdis ārpus būra.sandra3006 wrote: ↑06 Feb 2020 06:57 Labrīt!
Nekā nebij, Feja!![]()
![]()
Ap 18.50 Teko ar lielu žurci, un baltajām nemaz nepievērsa uzmanību!
Dikti steidzīgs bija, āri sapārojās un prom!
Laikam labu žurku vietu atradis!
Šīs bildes ir +- ap pusnakti pēc vietējā laikaFeja wrote: ↑06 Feb 2020 07:23 6.FEBRUĀRIS -
1.30 Teko šonakt pavisam dīvains- tup būrī un medībās nedodas.No čata var saprast, ka paps 2 peles vakarpusē ir atnesis. 2.20 Teko turpina nakti pavadīt būrī. 2.40 vēl joprojām visa ģimenīte kopā. Teko atkal pārcilāja žurkas. Nolika mammai tuvāk pie knābja. Man liekas, ka tās žurkas tētim nojauc prātu, ka var nelidot medībās un pats arī var paēst.3.10 Teko noēd vienu balto žurku. Nu traki, pats nemedī un vēl noēd bērniem un mammai domāto barību. Hmm, vai tiešām tik izsalcis. Cik spēj nomedīt, tik atnes un pats sev nenomedī. 3.44 Abi vecāki izlido no būra. Vispirms Valentīna, Teko seko. Cāļi vieni. 3.50 Valentīna atgriežas bez pavadoņa. Pūču tēvs lielāko nakts daļu ir pavadījis būrī, nedodoties medīt ( mans šīs nakts stāsts nav precīzs, jo vēroju un rakstu no telefona
). Mani pašu izbrīna tēviņa uzvedība.