lianaliesma, kā tad tā, tik ilgi.... Man būs skumji bez Tevis
Kā ar internetu tur kur būsi? Vai būs iespēja ieskatīties?
Centīšos fiksēt notikumus, lai Tu caur komentāriem varētu sekot tam kas notiek ar mūsu mīluļiem.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja, liels paldies!
Lianaliesma, es jau ļoti ceru, ka Tev izdosies kaut ko pavērot un atsūtīt kādu ziņu arī šajā laikā.. Tu taču tik ļoti dzīvo līdzi šiem un citiem putniem un Tavi komentāri arī ir tik jauki! Katrā ziņā to tiešām pietrūks..
Paldies, Sunshine, par jaukiem vārdiem, bet tie ir abpusēji - priecājos vienmēr par Taviem vērojumiem... Tāpat kā par Vērotājas trāpīgajām piezīmēm... Es jau protams centīšos tikt pie vērošanas...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
20.13 Lauma māca mazos saukt pēc zivs... mazie kā atbalss atkārto mammas iesaukšanos...
Last edited by Lianaliesma on 19 Jun 2014 20:29, edited 1 time in total.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Pērkonītis uzmanīgi vēro, kā Laumiņa sagatavojas barot viņa mazuļus, viņu abu mazos dārgumus
20:32 klāt ir Pērkons ar lielu, aizēstu zivi vakariņām. Tētis tiek sagaidīts mājās ar lielu brēku un troksni - mazie, kuri nu jau vairs nav nekādi mazie, ir izsalkuši
21.00 Un Snaps nu veidojas ar visgaišāko spalvu... tas gan vēl mainīsies.
21.04 Lauma aizlidoja drusku izvingrināt spārnus, Snips un Snaps noskatās viņai pakaļ,
bet Snurre šoreiz dikti gribēja ēst, un nu guziņa pilna pilna...
Vērotāja, man šķita, ka tas, kurš 20:55 pats plūkāja zivi, bija Snaps un ka viņš šovakar galīgi netika pie ēšanas.. Visu laiku pārējie bērni bija priekšā, lai kā viņš mēģinātu iespraukties
20:56 Snips jau ir kārtīgi paēdis un piecēlies, bet Snaps vēl arvien mēģina sev dabūt kādu kumosu
21:02 Pēc brīža no priekšpuses vēlreiz uzēst pienāca Snips, savukārt Snaps aizgāja un vienkārši apgūlās ligzdā..
Sunshine, es arī pamanīju, ka Snaps šovakar ne visai daudz ēda, bet liekas viņš pats negribēja, arī Snips - pats pirmais apgūlās, lai gan vēlāk atkal piecēlās un beigās uzēda... šovakar Snurre visu laiku ēda un pat pēdējo ādu, ko mamma pati ēda, bija gatavs ielocīt... aug mazais Snurre...