Kaut kā likās, ka tas gabaliņš ligzdas tomēr ir mazliet lielāks, bet blakus Jānim ir redzams mērogs.
Lūdzu palūdz kādam, kas to prot un ir pie vadiem uztaisīt video no epizodes ar kraukli 12:59-13:05 (lūdzu nevis saiti, bet pašu videofailu!)
Paldies jau iepriekš. Ja man kāds iemācītu, kā to var izdarīt es ar tādām lietām vairs neuzmāktos.
Jaunieši atgriežas pēc ~3-4 gadiem, ne ātrāk.
Es pats lietoju O-cam. Teikšu godīgi - pasaucu jaunāko dēlu, parādīju ko es gribu, un Viņš man datorā visu sainstelēja, sakārtoja, un apskaidroja kā tālāk rīkoties. Bet - ko viņš datorā instelēja, kur, kādus ķeksīšus lika/ nelika - nezinu...Simba wrote: ↑31 Mar 2019 22:36 Par vēlu es nāku diemžēl, miegamicēm pieder pasauleVai šai gadījumā tā nepieder nevienam
![]()
Novēlojusies ziņa no M.Strazda, bet lieku to ar domu, ka varbūt kāds var izskaidrot, kā taisīt video saprotamā valodā:
Lūdzu palūdz kādam, kas to prot un ir pie vadiem uztaisīt video no epizodes ar kraukli 12:59-13:05 (lūdzu nevis saiti, bet pašu videofailu!)
Paldies jau iepriekš. Ja man kāds iemācītu, kā to var izdarīt es ar tādām lietām vairs neuzmāktos.
Liznm, can you send both files with description to mstrazds@latnet.lv? Maybe it will be sucessfully to download Potplayer on his computer
OK, I will do it right nowSimba wrote: ↑01 Apr 2019 11:58Liznm, can you send both files with description to mstrazds@latnet.lv? Maybe it will be sucessfully to download Potplayer on his computerThank you!
![]()